ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Έκλεισε Αλάμπα στο… τσάμπα η Γιουβέντους!

Όπως όλα δείχνουν η Γιουβέντους θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του Νταβίντ Αλάμπα, σύμφωνα με τα περισσότερα ιταλικά ΜΜΕ.

Έκλεισε Αλάμπα στο… τσάμπα η Γιουβέντους!

Το συμβόλαιο του Νταβίντ Αλάμπα λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Η Μπάγερν Μονάχου για την ώρα δεν έχει κάνει καμία κίνηση για να το ανανεώσει. Και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να το κάνει. Από την άλλη ο έμπειρος αμυντικός δεν ανησυχεί. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη Γιουβέντους.

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στους πρωταθλητές Γερμανίας από το 2008. Όταν ακόμη ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας του γερμανικού συλλόγου. Ωστόσο, λίγες σεζόν αργότερα (2010) έγινε βασικός και αναντικατάστατος. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει χάσει λίγα ματς. 

Και αυτά όταν ήταν τραυματίας ή όταν είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Παρόλα αυτά φαίνεται πως ο κύκλος του στην Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να κλείσει. Οι δύο πλευρές θέλουν και ψάχνουν κάτι άλλο. Έτσι, η “Μεγάλη Κυρία”, σύμφωνα με το “todofichajes” τον έχει ήδη προσεγγίσει. Και όχι μόνο αυτό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Αλάμπα έχει ήδη δώσει τα χέρια με την ιταλική ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του το επόμενο καλοκαίρι. Όταν θα μείνει και επίσημα ελεύθερος από τους Βαυαρούς. Και δεν είναι μόνο ο... Αλάμπα!

Και δεν είναι μόνο ο… Αλάμπα!

Η Γιουβέντους έχει δείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν ότι όταν θέλει κάποιον κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, ώστε να τον φέρει στο Τορίνο. Ακόμη και αν χρειαστεί να δαπανήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι του 2018. Όταν οι Ιταλοί έδωσαν για τον Πορτογάλο φορ 100 εκατομμύρια ευρώ. Μία κίνηση που είναι μέχρι και σήμερα η πιο ακριβή στην ιστορία της ιταλικής ομάδας.

Ωστόσο, δεν είναι και λίγες οι φορές που οι “μπιανκονέρι” έχουν αποκτήσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όντας εκείνοι ελεύθεροι και με τους Τορινέζους να μην έχουν χαλάσει ούτε ένα… ευρώ. Αντρά Πίρλο, Πολ Πογκμπά, Ντάνι Άλβες, Πατρίς Εβρά, Σάμι Κεντίρα, Άαρον Ράμσεϊ είναι μόνο μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές… έξυπνες κινήσεις της Γιουβέντους. Με το χρηματικό κόστος να είναι μηδαμινό.

Δεν αποκλείεται μέχρι το επόμενο καλοκαίρι στην εν λόγω λίστα να βρίσκεται και το όνομα του Νταβίντ Αλάμπα που… προβάρει τα μελανόλευκα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ