ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τη Ρεάλ λόγω του Κριστιάνο

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανησυχεί ότι 3 ποδοσφαιριστές της ενδέχεται να έχουν μολυνθεί με κορονοϊό, καθώς ήρθαν πρόσφατα σε επαφή με τον θετικό στον ιό Κριστιάνο.

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τη Ρεάλ λόγω του Κριστιάνο

Κρύος ιδρώτας έχει λούσε τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαγνώστηκε χθες (13/10) θετικός στον κορονοϊό. Ειδικότερα, ο άσος της Γιουβέντους αν και δεν είναι πια παίκτης της “βασίλισσας” ενδέχεται να έχει μολύνει μέχρι και 3 παίκτες των Μαδριλένων. Και αυτό γιατί ήρθε σε επαφή μαζί τους στην πρόσφατη αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας με αντίπαλο την εθνική Γαλλίας για το Nations League και την εθνική Ισπανίας σε ένα ματς φιλικού χαρακτήρα.

Η ανησυχία της Ρεάλ αφορά 2 Γάλλους ποδοσφαιριστές και 1 Ισπανό. Ειδικότερα, ο Ράφαελ Βαράν, ο Φερλάν Μεντί και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθαν σε επαφή με τον νοσούντα Πορτογάλο.

Μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχει ο Ράμος και ο Βαράν, οι οποίοι αγκαλιάστηκαν με τον Κριστιάνο. Ο μεν Ισπανός φωτογραφήθηκε μαζί του και παρέα με τον Πέπε στα αποδυτήρια μετά την φιλική λευκή ισοπαλία. O δε Γάλλος τον αγκάλιασε μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση αναρτώντας σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό του στο ινσταγκραμ.

Όσον αφορά τον Μεντί δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με αντίπαλο την Πορτογαλία αλλά είναι βέβαιο ότι ήρθε σε επαφή με τον συμπαίκτη του Βαράν που μάρκαρε τον Πορτογάλο κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Y seguimos aquí… y lo que nos queda. Feliz de veros, amigos We’re still around… and there’s more to come! Happy to see you, my friends @cristiano @official_pepe.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ramos (@sergioramos) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@cristiano #FRAPOR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raphael Varane (@raphaelvarane) στις

Ο κορονοϊός θέτει σε κίνδυνο το reunion των τιτάνων

Η λοίμωξη του Κριστιάνο με κορονοϊό δημιουργεί μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις

Ειδικότερα, σε μεγάλο κίνδυνο έχει τεθεί η συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου.

Θεωρητικά, ο Πορτογάλος θα έχει αναρρώσει από τον κορονοϊό. Ωστόσο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της UEFA για να αγωνιστεί ένας παίκτης σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει τουλάχιστον 7 μέρες πριν να έχει διαγνωστεί αρνητικός στον ιό. Δεδομένου ότι συνήθως χρειάζεσαι 14 μέρες για να βγεις αρνητικός στον ιό μοιάζει πολύ δύσκολο να αναβιώσουμε την τιτανομαχία ανάμεσα σε Κριστιάνο και Μέσι.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν δεν τεθούν αντιμέτωποι στις 28 Οκτώβρη θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στον δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ