ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ντεουλοφέου: «Καλός ο Μέσι, αλλά ο Ροναλντίνιο είναι ο κορυφαίος όλων»

Ο Ντεουλοφέου θεωρεί πως ο Ροναλντίνιο είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, βάζοντας σε δεύτερο πλάνο τον Λίο Μέσι!

Ντεουλοφέου: «Καλός ο Μέσι, αλλά ο Ροναλντίνιο είναι ο κορυφαίος όλων»

Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών; Μια ερώτηση που έχει συζητηθεί σε κάθε παρέα που… σέβεται τον εαυτό την και λέει πως ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Οι απόψεις είναι πάρα πολλές και σίγουρα δεν υπάρχει… σωστή απάντηση. Σίγουρα, υπάρχουν 2-3 ποδοσφαιριστές που κάθε ένας από εμάς έχει ξεχωρίσει. Ποιον θεωρεί ως… κορυφαίο όλων ο Ντεουλοφέου;

Ακόμα και όσοι ασχολούνται ενεργά με το ποδόσφαιρο, δεν μπορούν να δώσουν με ακρίβεια μια απάντηση που να… τεκμηριώνεται πλήρως. Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, ο Ζεράρντ Ντεουλοφέου, αναφέρθηκε στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή που δεν είναι άλλος από τον… Ροναλντίνο! Ο Βραζιλιάνος μάγος είναι κατά πολλούς ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών, όμως ο Ισπανός είναι θεωρεί πως είναι ο καλύτερος στην ιστορία!

«Κατά την γνώμη μου ο Ροναλντίνο είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Τον γνώρισα όταν είχα πάει να δω την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου και εκείνος έκατσε δίπλα σε εμένα», ανέφερε ο πρώην άσσος της Μπαρτσελόνα. Ντεουλοφέου

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Λίο Μέσι, τον οποίον και χαρακτήρισε ως “εκπληκτικό”, τονίζοντας πως αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος.

«Ο Μέσι είναι πραγματικά εκπληκτικός, μου αρέσει πάρα πολύ και αυτός σαν ποδοσφαιριστής. Έπαιξα πλάι του για 6 μήνες και είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος εκτός από ποδοσφαιριστής. Όλος ο κόσμος γνωρίζει τον Λίο Μέσι», είπε ο Ισπανός.

Ο 26χρονος πλέον επιθετικός επέστρεψε στην Σέριε Α, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ουντινέζε. Να θυμίσουμε πως έχει αγωνιστεί και με την φανέλα της Μίλαν. Ο Ντεουλοφέου αναφέρθηκε στην νέα πρόκληση της καριέρας του και στο παρελθόν του με τους… ροσονέρι!

«Μου αρέσει ο χώρος που προπονούμαστε εδώ. Είχα μια εξαιρετική εμπειρία από την Σέριε Α, είχε πολλές συμμετοχές και έκανα καλές εμφανίσεις. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από το πέρασμα μου από την Μίλαν και από τους φίλους του συλλόγου. Αλλά τώρα είμαι στην Ουντινέζε και θα σεβαστώ τον σύλλογο και τους οπαδούς της ομάδας», ανέφερε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ