ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το… τέλος ο Μόντριτς!

Όπως όλα δείχνουν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να αφήσει τον Λούκα Μόντριτς να φύγει από τις τάξεις της το επερχόμενο καλοκαίρι.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το… τέλος ο Μόντριτς!

Το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς με τη Ρεάλ Μαδρίτης εκπνέει σχετικά άμεσα. Το καλοκαίρι του 2021 για την ακρίβεια. Για την ώρα η πλευρά των πρωταθλητών Ισπανίας δεν έχει κάνει καμία κίνηση. Αλλά αυτό θα αλλάξει και μάλιστα άμεσα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Marca”.

Η ισπανική εφημερίδα ξέρει πράγματα και καταστάσεις στις τάξεις των “μερένχες”. Λίγες φορές το ρεπορτάζ της έχει πέσει έξω. Έτσι, λοιπόν σύμφωνα με τους Ισπανούς δημοσιογράφου μέσα στις επόμενες εβδομάδες οι άνθρωποι του συλλόγου πρόκειται να ξεκινήσουν επαφές με τον Κροάτη μέσο.

Σκοπός τους; Να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του για -τουλάχιστον- έναν ακόμη χρόνο. Από την πλευρά του ο έμπειρος μέσος έχει τονίσει αρκετές φορές ότι δεν θέλει με τίποτα να αποχωρήσει από το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του περνάνε, παραπάνω από καλά στην ισπανική πόλη. Γι’ αυτό το λόγο και δεν σκέφτεται να την… κάνει για άλλες πολιτείες.

“Θέλω όσο τίποτα να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ιδανικό για εμένα θα ήταν να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Ωστόσο, δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, αλλά και από τον σύλλογο και πως το βλέπει αυτό το ενδεχόμενο”, τα λόγια του σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πρόσφατα στα κροατικά ΜΜΕ. Ακόμα και τώρα ερωτευμένος με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μόντριτς!

Ακόμα και τώρα ερωτευμένος με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μόντριτς!

Το να είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης, τόσα χρόνια, όσα βρίσκεται στη “βασίλισσα” ο Λούκα Μόντριτς δεν είναι εύκολο. Πόσο μάλλον όταν είσαι τις πιο πολλές φορές από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές των “μερένχες”. Τότε το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει ακόμη περισσότερο.

Παρόλα αυτά ο Κροάτης παίκτης δεν έχει σκοπό να φύγει. Θέλει να μείνει στην ισπανική ομάδα μέχρι να πάρει… σύνταξη. Και γιατί να μην το καταφέρει κάτι τέτοιο; Τόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ, που είναι πρόεδρος της ομάδας, όσο και ο τεχνικός της, Ζινεντίν Ζιντάν, έχουν την καλύτερη εικόνα και γνώμη για εκείνον.

Οπότε δεν αποκλείεται να γίνει το όνειρο του Μόντριτς πραγματικότητα. Γιατί άλλωστε κάποιες αγάπες κρατάνε (σχεδόν) για πάντα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ