ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Τότι: “Πατέρα ελπίζω να σε έκανα υπερήφανο…”

Μήνυμα καρδιάς προς τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες, έστειλε ο αιώνιος αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι.

Τότι: “Πατέρα ελπίζω να σε έκανα υπερήφανο…”

Δύσκολες ημέρες και ώρες για τον Φραντσέσκο Τότι. Ο παλαίμαχος μέσος έχασε τον πατέρα του, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό. Ο αιώνιος αρχηγός της Ρόμα ακόμα δεν έχει μπορέσει να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, όπως είναι λογικό.

Η καρδιά του κλαίει. Ποτέ ξανά δεν είχε περάσει τόσο δύσκολες στιγμές, όπως έγραψε και ο ίδιος στην επιστολή που έστειλε στον άνθρωπο που τον στήριξε και τον πίστεψε πιο πολύ από τον καθένα. Δηλαδή στον πατέρα του.

Τα λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι φτωχά. Λίγα. Δεν χωράνε τον πόνο και τον καημό. Παρόλα αυτά ο “καπιτάνο” φρόντισε να στείλει μία επιστολή στον πατέρα του. Ένα γράμμα για να του πει πως νιώθει αυτή την ώρα. Και να του ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ. Αναλυτικά η επιστολή του Φραντσέσκο Τότι:

Αναλυτικά η επιστολή του Φραντσέσκο Τότι:

“Γεια σου πατέρα. Οι τελευταίες δέκα ημέρες είναι οι χειρότερες της ζωής μου, ξέροντας ότι εσύ δίνεις μία μάχη “μόνος” σου. Κόντρα στο μεγάλο κακό της εποχής μας. Χωρίς να μπορείς να δεις, να μιλήσεις, να αγκαλιάσεις και να κρατήσεις. Θα έκανα τα πάντα, προκειμένου να σε βοηθήσω.

Πλέον η ζωή μου θα είναι διαφορετική. Μιας και με μεγάλωσες με σπουδαίες αξίες. Γι’ αυτό το λόγο και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πατέρα. Για όλα όσα έκανες για εμένα που με βοήθησες να γίνω μεγάλος και γενναίος άντρας. Πάντα θα σε αγαπώ πατέρα.

Μακάρι να μπορούσα να ακούσω ακόμη και τώρα τη φωνή σου. Μου λείπουν τα γέλια και οι χαρές μας. Το χαμόγελό σου. Τα μάτια σου. Μου λείπει να σε βλέπω να είσαι στον καναπέ και να βλέπεις τηλεόραση. Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη και παράλληλα να σε ευχαριστήσω…

Συγγνώμη για όλες εκείνες τις φορές που δεν μπόρεσα να σε καταλάβω. Για όλες εκείνες τις φορές που δεν σου είπα σε αγαπάω. Για όλες εκείνες τις αγκαλιές που δεν κάναμε. Για όλες εκείνες τις κουβέντες που δεν είπαμε ή για τα λάθη που έκανα. Αλλά πάνω απ’ όλα να σε ευχαριστήσω που ήσουν δίπλα ως πατέρας μου και δεν θα σταματήσεις ακόμη και τώρα να είσαι.

Χωρίς εσένα δεν θα είχα καταφέρει πολλά πράγματα. Μπορεί πλέον να μην είσαι μαζί μας, αλλά το χαμόγελό σου και η μνήμη σου δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Έκανες τόσους φίλους που πραγματικά σε αγαπούσαν. Γιατί είχες κάτι το διαφορετικό. Ήσουν πάντα εκεί. Πάντα διαθέσιμος. Ήσουν φίλος για τον καθένα μας. Ήσουν και παραμένεις ο λόγος για να είμαι υπερήφανος για εσένα. Ελπίζω να ήσουν και εσύ για εμένα.

Σήμερα κατάλαβα πιο καλά από κάθε φορά γιατί ήσουν τόσο σημαντικός για εμένα. Πόσο σημαντικός ήσουν για τη ζωή μου. Και για τα επόμενα χρόνια θα κρατήσω όλα αυτά που μου έμαθες στην καρδιά μου.

Αντίο πατέρα, αντίο σερίφη. Καλό Παράδεισο.

Φραντσέσκο Τότι”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ