Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κουρτουά για Μπέιλ: «Δεν παίζει στην καλή ομάδα του Λονδίνου»!
Τότεναμ

Κουρτουά για Μπέιλ: «Δεν παίζει στην καλή ομάδα του Λονδίνου»!

Ανεπανάληπτο τρολάρισμα του Τιμπό Κουρτουά στον Γκάρεθ Μπέιλ για την επιλογή του τελευταίου να πάρει μεταγραφή στην Τότεναμ...

15.10.2020 | 15:12

Μέχρι πριν έναν μήνα ήταν συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα δεν ισχύει αυτό με τον έναν να συνεχίζει στη «βασίλισσα» και τον άλλο να πήγε δανεικός στην Τότεναμ. Ο λόγος για τους Τιμπό Κουρτουά και Γκάρεθ Μπέιλ, αντίστοιχα.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Τσέλσι δεν έχασε την ευκαιρία να αφήσει την σπόντα του για την επιλογή του Ουαλού εξτρέμ. Ο τελευταίος ήθελε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και να βρει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό στο γήπεδο. Έτσι επέλεξε να γυρίσει στα πάτρια εδάφη του Λονδίνου για χάρη της Τότεναμ

Ωστόσο, η ομάδα του Λονδίνου δεν φαίνεται πως χαίρει της εκτίμησης του Κουρτουά. Σύμφωνα με την αγγλική Mirror, η οποία ειδικεύεται στα «πικάντικα» ρεπορτάζ, ο Βέλγος τρόλαρε τον Ουαλό. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι δεν έκανε την καλύτερη επιλογή στην καριέρα του, μιας και θεωρεί την Τότεναμ μέτρια ομάδα!

Τρολάρει ασύστολα ο Κουρτουά

Ο έμπειρος γκολκίπερ της Ρεάλ είναι λογικό να έχει την Τσέλσι σε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ είναι μεγάλη αντίπαλος της Τότεναμ και λόγω του ότι είναι συμπολίτισσες. Έτσι, ο Κουρτουά άφησε το… πικάρισμα του σχολιάζοντας τη μετακίνηση του Μπέιλ στους «πετεινούς».

Μιλώντας σε ισπανικό μέσο, ευχήθηκε τα καλύτερα στον Γκάρεθ Μπέιλ. Αλλά, τόνισε ότι δεν έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του…

Ο Κουρτουά έμεινε για τέσσερα χρόνια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και γνωρίζει την αντιπαλότητα με την Τότεναμ. Πριν πάει το 2018 στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.

Όσο για τον Γκάρεθ Μπέιλ, φαίνεται πως το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του έρχεται. Καθώς αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ζοζέ Μουρίνιο για την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ την Κυριακή στις 18:30.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version