ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έβερτον

VAR-ύ “x”τύπημα για τη Λίβερπουλ (vid)

Λίβερπουλ και Έβερτον αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα γεμάτο παιχνίδι με αποβολή και ακυρωθέν γκολ στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων.

VAR-ύ “x”τύπημα για τη Λίβερπουλ (vid)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Έβερτον υποδέχτηκε στο “Γκούντισον Παρκ” τη Λίβερπουλ. Το ντέρμπι του Μερσεϊσαιντ έμεινε χωρίς νικητή καθώς οι 2 ομάδες έμειναν στο 2-2. Έτσι, η Έβερτον παρέμεινε μόνη με 13 βαθμούς πρώτη στην κορυφή, ενώ οι “κόκκινοι” έφτασαν τους 10 πόντους.

Η Λίβερπουλ αιφνιδίασε την Έβερτον από νωρίς. Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό του Ρόμπερτσον με τον Μανέ, ο Σενεγαλέζος άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ. Θυμίζουμε ότι ο Σάντιο Μανέ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ενώ είχε μείνει εκτός λόγω κορονοϊού για τις 2 προηγούμενες εβδομάδες.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Λίβερπουλ δέχθηκε σημαντικό πλήγμα, καθώς ο Φαν Ντάικ τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από δολοφονικό μαρκάρισμα του Πίκφορντ. Έτσι, ο Κλοπ πέρασε στο κέντρο της άμυνας τον Τζο Γκόμεζ.

Η Έβερτον κόντρα στη ροή του παιχνιδιού βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 20ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χάμες, ο Κιν πήρε την κεφαλιά και ο Άντριαν δε μπόρεσε να τη μπλοκάρει, με αποτέλεσμα το 1-1.

Οι “κόκινοι” προσπάθησαν να απαντήσουν 5 λεπτά αργότερα με την εκτέλεση φάουλ του Αλεξάντερ. Ωστόσο, ο Πίκφορντ με εντυπωσιακό τρόπο του αρνήθηκε το γκολ. Η κατοχής της μπάλας άνηκε στην ομάδα του Κλοπ, η οποία απείλησε με σουτ του Τιάγκο στο 33΄. 1 λεπτό αργότερα, ένας ακόμη συνδυασμός της Λίβερπουλ δημιούργησε κίνδυνο για την εστία του Πίκφορντ αλλά το σουτ του Μανέ πέρασε άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή και τους γηπεδούχους να προσπαθούν με μεγάλες μπαλιές και άμεσο ποδόσφαιρο μετά την ανάκτηση της μπάλας να βρουν εκτεθειμένη την αντίπαλη άμυνα.

Το άσχημο παιχνίδι του VAR στη Λίβερπουλ

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, τα “ζαχαρωτά” είχαν ισορροπήσει το ματς, με το τέμπο του παιχνιδιού να χαμηλώνει. Η Έβερτον πιστοποίησε την άνοδο στην απόδοσή της με τη κεφαλιά του Ριτσάρλισον στο δοκάρι μετά από σέντρα του Χάμες στο 60ο λεπτό. 5 λεπτά αργότερα, ο Ροντρίγκεζ ανάγκασε τον Άντριαν σε επέμβαση μετά από μακρινό σουτ.

Η Λίβερπουλ προβληματιζόταν να βρει λύσεις σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, μία στιγμή έμπνευσης του Σαλάχ της έδωσε πίσω στο προβάδισμα. Ειδικότερα, στο 72ο λεπτό μετά από κακό διώξιμο του Μίνα, ο Αιγύπτιος έγραψε το 2-1. Έτσι, έφτασε τα 100 γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ ενώ πέτυχε το έκτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έφτασαν κοντά και σε 3ο γκολ με τον Ματίπ και τον Σαλάχ λίγα λεπτά αργότερα. Ωστόσο, ο Πίκφορντ κράτησε την ομάδα του στο ματς.

Η Έβερτον το εκμεταλλεύτηκε αυτό για να ισοφαρίσει εκ νέου σε 2-2. Συγκεκριμένα, στο 82ο λεπτό ο Κάλβερτ Λιούιν μετά από σέντρα του Ντιν έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το παιχνίδι είχε πάρει φωτιά αλλά Μανέ και Ζότα δε μπόρεσαν να νικήσουν τον Πίκφορντ στο 82΄. Η Λίβερπουλ φαινόταν να κυνηγά περισσότερο το γκολ της νίκη. Στον αγωνιστικό χώρο έπεφταν κορμιά και ο Ριτσάρλισον αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 89ο λεπτό μετά από άσχημο μαρκάρισμα στον Τιάγκο.

Αυτό το αριθμητικό πλεονέκτημα παραλίγο να αξιοποιήσουν οι “κόκκινοι” αλλά το VAR ακύρωσε για χιλιοστά το γκολ του Μανέ ως οφσάιντ. Έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 2-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ