ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Η Ρόμα δεν κόλλησε στη Μπενεβέντο… είχε Τζέκο (vid)

Η Μπενεβέντο έδειξε ικανή να δημιουργήσει προβλήματα στη Ρόμα, όμως υπολόγιζε χωρίς τον Έντιν Τζέκο, με τον Βόσνιο να βάζει τη σφραγίδα του στην αναμέτρηση.

Η Ρόμα δεν κόλλησε στη Μπενεβέντο… είχε Τζέκο (vid)

Με πρωταγωνιστή τον Έντιν Τζέκο που πέτυχε δύο γκολ η Ρόμα πανηγύρισε τη νίκη (5-2) επί της Μπενεβέντο καταγράφοντας τη δεύτερη νίκη της στο φετινό καμπιονάτο.

Ρόμα και Μπενεβέντο διασταύρωσαν τα ξίφη τους στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Οι Ρωμαίοι πριν τη σέντρα του αγώναν έψαχναν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η νεοφώτιστη Μπενεβέντο έχοντας ήδη δύο σε τρία παιχνίδια πήγε στη Ρώμη για να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τους φιλοξενούμενους να βάζουν δύσκολα στους «Τζιαλορόσι». Η Μπενεβέντο πήρε το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα χάρις την όμορφη προσπάθεια του Καπράρι. Με το τέρμα αυτό ο ρυθμός όπως αναμενόταν άνοιξε με το… καλημέρα. Η Ρόμα προσπάθησε άμεσα να πάρει τη κατοχή της μπάλας και να ψάξει άμεσα τον δρόμο για την ισοφάριση.

Οι προσπάθειες των Ρωμαίων απέδωσαν μισή ώρα αργότερα, με τον Πέδρο στο 31′ να φέρνει το παιχνίδι στην ισορροπία. Το τέρμα του Ισπανού ανέβασε κατακόρυφα τη ψυχολογία της ομάδας του. Αποτέλεσμα λίγα μόλις λεπτά αργότερα οι «Τζιαλορόσι» να βρουν εκ νέου δίχτυα.  Στο 35′ ο Έντιν Τζέκο έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους απομακρύνοντας προς στιγμήν το άγχος μιας ενδεχόμενης αποτυχίας. Με αυτό το σκορ μάλιστα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ρόμα Τζέκο

Τζέκο και Πέρες τελείωσαν τα όνειρα της Μπενεβέντο

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ξεκίνησαν και πάλι αρνητικά για τους γηπεδούχους. Η Μπενεβέντο βρήκε την ευκαιρία και στο 55′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια χάρις το γκολ του Λαπαντούλα. Το 2-2 ωστόσο παρέμεινε μονάχα για 13 λεπτά καθώς πριν το 70′ η Ρόμα βρέθηκε και πάλι μπροστά στο σκορ. Δράστης για τους «Τζιαλορόσι» ο Βερετούτ με τον έμπειρο μέσο να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι.

Η Ρόμα έχοντας μαζί της τη ψυχολογία κατάφερε στο 77′ να βρει το γκολ που θα έβαζε τέλος στις ορέξεις της Μπενεβέντο. Ο Έντιν Τζέκο χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2. Το κερασάκι στη τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε ο Κάρλες Πέρες στο 89′ γράφοντας το τελικό 5-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ