ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Η καταστροφική επιστροφή του Μπέιλ σε ένα βίντεο (vid)

Η επιστροφή του Γκάρεθ Μπέιλ στα γήπεδα με τη φανέλα της Τότεναμ συνδυάστηκε με το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ίδιο και την ομάδα του.

Η καταστροφική επιστροφή του Μπέιλ σε ένα βίντεο (vid)

Εφτά χρόνια μετά την μεταγραφή ρεκόρ του Μπέιλ από την Τότεναμ στη Ρεάλ, ο Ουαλός εξτρέμ πραγματοποίησε χθες την επιστροφή του στα γήπεδα για λογαριασμό των “πετεινών”. Ωστόσο, αυτή η επιστροφή του δε συνοδεύτηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τόσο για τον ίδιο από πλευράς απόδοσης όσο και για την ομάδα του από πλευράς αποτελέσματος.

Ειδικότερα, η είσοδος του Μπέιλ στο 72ο λεπτό με το σκορ στο 3-0 υπέρ της Τότεναμ ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να ζητήσει ο παίκτης.  20 λεπτά αργότερα, ο 31χρονος όχι μόνο δεν είχε αποδώσει τα αναμενόμενα αλλά έβλεπε την ομάδα του να φεύγει από το γήπεδο ισόπαλη 3-3. Όσον αφορά την εμφάνιση του, ξεκίνησε με ένα αδύναμο χτύπημα φάουλ στον Φαμπιάνσκι με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια, ο Μπειλ πήρε ελάχιστες φορές τη μπάλα και συνήθως οι επαφές του δεν ήταν καλές. Στην μοναδική καλή ευκαιρία που δημιούργησε για τον εαυτό του πλάσαρε απογοητευτικά χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρει το 4ο γκολ.

Έτσι, η ομάδα του τιμωρήθηκε και ένας οπαδός της ομάδας συγκέντρωσε τα στιγμιότυπα του Μπέιλ στην επιστροφή του. Προειδοποιούμε ότι το βίντεο δεν είναι πολύ κολακευτικό για τον παίκτη.

Ο Μουρίνιο υπερασπίστηκε τον Μπέιλ

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζοσέ Μουρίνιο, ρωτήθηκε αν η είσοδος του Μπέιλ στον αγωνιστικό χώρο συντέλεσε στην ανατροπή του σκορ. Ο τεχνικός της Τότεναμ το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

“Δε νομίζω, ειλικρινά δεν το πιστεύω. Η απόφαση να μην τον ξεκινήσω ήταν νομίζω ότι ήταν μια καλή απόφαση. Μια απόφαση να δείξουμε ότι δεν έχει μια όμορφη θέση που τον περιμένει στην ομάδα και κάθεται εκεί την πρώτη φορά που μπορεί. Ήταν ένα μήνυμα προς τους παίκτες ότι σε αυτή την ομάδα όλοι πρέπει να αγωνιστούν για τις θέσεις τους. Έχει γίνει πολύ καλά αποδεκτός στην ομάδα. Όλοι τον συμπαθούν και πιστεύω ότι του αρέσει και αυτό που βρήκε εδώ. Έτσι όλα είναι θετικά και η έμφαση δεν ήταν σε αυτόν. Είναι κρίμα που δεν μπορούσε να σκοράρει το τέταρτο γκολ που  θα ήταν μίαομορφιά και θα σκότωνε το παιχνίδι. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ