Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί: Πλήγμα με Βεράτι – Πολλές οι απουσίες ενόψει Γιουνάιτεντ!
Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί: Πλήγμα με Βεράτι – Πολλές οι απουσίες ενόψει Γιουνάιτεντ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βεράτι για 3 εβδομάδες, ενώ από την πρεμιέρα του Champions League θα λείψουν τουλάχιστον 5 παίκτες!

19.10.2020 | 18:02

Τα μαντάτα δεν είναι καθόλου καλά για την Παρί Σεν Ζερμέν, εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Γαλλία και Ευρώπη.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, θα αντιμετωπίσει αύριο βράδυ Τρίτης (20/10, 22:00) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Παρίσι, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Αλλά ο Γερμανός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα. Τραυματισμών.

Γνωστό έγινε πριν από λίγο, πως ο τραυματισμός του Μάρκο Βεράτι στον δεξί μηρό κατά τη διάρκεια των αγώνων με την Εθνική ομάδα, θα αφήσει τον Ιταλό άσο εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Συνεπώς, ο Βεράτι θα χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Με Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα. Και με την Μπασάκσεχιρ τη δεύτερη αγωνιστική.

Από εκεί και έπειτα, στην πρεμιέρα των ομίλων του UCL δεν θα αγωνιστούν οι Μάουρο Ικάρντι, Παρέδες, Μπερνάτ, Κέρερ. Αυτοί είναι οι σίγουροι απόντες. Οι αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τους «κόκκινους διαβόλους» είναι οι Μαρκίνιος και Ντράξλερ. Για τους δύο τελευταίους υπάρχει ελπίδα ότι θα παίξουν, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη.

Αν λείψουν και οι Μαρκίνιος, Ντράξλερ, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για την Παρί…

«Έτοιμος ο Νεϊμάρ για Γιουνάιτεντ»

Ο Τούχελ άφησε εκτός αποστολής τον Νεϊμάρ για τον αγώνα με τη Νιμ. Ωστόσο, ο λόγος αυτής της απόφασης ήταν μόνο για να ξεκουραστεί ο παίκτης. Υπενθυμίζεται ότι ο Νεϊμάρ είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα με την εθνική Βραζιλίας. Έτσι, η κόπωση από το ταξίδι ήταν εμφανής και για αυτό το λόγο ο Τούχελ αποφάσισε να του δώσει ανάσες.

“Ο Νεϊμάρ δεν έχει κανένα θέμα. Μίλησα μαζί του, όπως έκανα και με τον Μπαπέ. Είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση και αποφάσισα να τον αφήσω να ξεκουραστεί. Θα είναι μαζί μας στην αυριανή προπόνηση.  Θα προπονηθεί κανονικά και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ. Χωρίς καμία αμφιβολία, θα είναι στη βασική εντεκάδα την Τρίτη”, είπε ο Τούχελ για τον παίκτη του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version