Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ντιν αστειεύεται με το τάκλιν του Ριτσάρλισον προκαλώντας οργή (pic)
Λίβερπουλ

Ο Ντιν αστειεύεται με το τάκλιν του Ριτσάρλισον προκαλώντας οργή (pic)

Ένα σχόλιο του άσου της Έβερτον, Λούκας Ντιν, με αφορμή το μαρκάρισμα του Ριτσάρλισον πάνω στον Τιάγκο προκάλεσε την οργή των φίλων της Λίβερπουλ.

20.10.2020 | 11:48

Ο Ριτσάρλισον ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της Έβερτον στην πρόσφατη (17/10) αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στο 87ο λεπτό δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Τιάγκο. Ευτυχώς για τον Ισπανό μέσο των “κόκκινων” απέφυγε ένα σοβαρό τραυματισμό, κάτι το οποίο δεν ίσχυσε και με την περίπτωση του Φαν Ντάικ.

Το χτύπημα στον Τιάγκο αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα από τα θέματα συζήτησης στην Αγγλία. Σημαντικό μερίδιο ευθύνης γι΄αυτό φέρει και ο συμπαίκτης του Ριτσάρλισον, Λούκας Ντιν. Ο Γάλλος μπακ με σχόλιο του στο instagram άναψε ξανά “φωτιά” στη συζήτηση, προκαλώντας τη μήνη των οπαδών της Λίβερπουλ.

Ειδικότερα, στο λογαριασμό του στο instagram ανέβασε μία φωτογραφία που τον δείχνει να προσπαθεί να βάλει στο τσεπάκι του διαιτητή την κόκκινη κάρτα. Η λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα είναι η εξής: “Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα Ριτσάρλισον”. Με αυτόν τον τρόπο εννοούσε ότι προσπάθησε όσο γινόταν να γλιτώσει ο συμπαίκτης του την απόβολή.

Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος

Όπως καταλαβαίνετε δεν ήθελα κάτι παραπάνω οι φίλοι της Λίβερπουλ για να εξοργιστούν. Μετά την ισοπαλία με το μεγάλο τους αντίπαλο, το σοβαρό τραυματισμό του Φαν Ντάικ, το δολοφονικό τάκλιν του Ριτσάρλισον ήρθε και το σχόλιο του Ντιν για να τους βγάλει εκτός εαυτού.

Έτσι, ακολούθησα σχόλια, όπως τα εξής: “Οπότε νομίζεις ότι υπάρχει αστεία πλευρά στο να προσπαθεί ο συμπαίκτης σου να σπάσει τα πόδια του Τιάγκο” και “Αγενέστατο. Λούκας Ντιν είσαι γελοίος”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version