ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Φέρνει ενισχύσεις και… απογειώνεται η Μίλαν!

Οι φίλοι της Μίλαν λαχταρούν να δουν την ομάδα τους στη κορυφή, με τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου να εγγυάται πως αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει πράξη.

Φέρνει ενισχύσεις και… απογειώνεται η Μίλαν!

Να επιστρέψει σταδιακά στις ένδοξες ημέρες του παρελθόντος επιδιώκει η Μίλαν. Οι «Ροσονέρι» με σταθερά βήματα τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά προσπαθούν να γυρίσουν το… κουμπί να να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών. Η διαδρομή δεν είναι εύκολα όμως το τραίνο δείχνει να έχει μπει στις σωστές ράγες.

Το ξεκίνημα των Μιλανέζων στην φετινή σεζόν είναι άκρως ενθαρρυντικό. Το σύνολο του Στέφανο Πιόλι βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε Α παρουσιάζοντας ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο. Απόψε κόντρα στην Ρόμα η Μίλαν θα επιδιώξει να επιτύχει το 5 στα 5 και να συνεχίζει να ατενίζει από τη πρώτη θέση τους αντιπάλους της.

Για να αλλάξει την ιστορία της η Μίλαν θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό σε όλα τα επίπεδα. Η ενίσχυση του ρόστερ είναι ένα μεγάλο ζήτημα για τη διοίκηση της ομάδας. Οι ιθύνοντες θέλουν να φέρουν σταδιακά παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στο Μιλάνο. Ποδοσφαιριστές που έχουν την κλάση και την εμπειρία να ανεβάσουν την ομάδα στα ύψη. Το επόμενο καλοκαίρι είναι σαφές πως για τους «Ροσονέρι» θα είναι καυτό.

Ντράξλερ και Τοβέν στο μικροσκόπιο της Μίλαν

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ήδη οι Μιλανέζοι έχουν εντοπίσει δύο λαμπρούς στόχους. Αμφότεροι βέβαια βρίσκονται στη λίστα και της Σεβίλλης. Πρόκειται για τους Τζούλιαν Ντράξλερ και Φλοριάν Τοβέν. Δύο ποδοσφαιριστές πιυ έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους και τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την μία ο Ντράξλερ φαντάζει ιδανική επιλογή για τον Στέφανο Πιόλι. Ο Γερμανός χαφ μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και στη θέση του κεντρικού μέσου. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει την εμπειρία και τις παραστάσεις για να κάνει τη διαφορά στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η μακροχρόνια παρουσία του στην Παρί είναι το βαρύ χαρτί στο βιογραφικό του.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Φλοριάν Τοβέν, ο Γάλλος πρόκειται για έναν υπερταλαντούχο επιθετικό. Η Μαρσέιγ για την ώρα δεν έχει βρει τη χρυσή τομή μαζί του για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Σε περίπτωση που ο έμπειρος εξτρέμ καταλήξει στο Μιλάνο θα μιλάμε για μια εξαιρετική κίνηση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ