ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Κέιν: “Φέτος είμαστε για σπουδαία πράγματα”!

Ο Χάρι Κέιν έθεσε ψηλά τον πήχη για τη φετινή σεζόν, καθώς πιστεύει ότι η Τότεναμ έχει όλα όσα χρειάζονται για να πετύχει κάτι σπουδαίο

Κέιν: “Φέτος είμαστε για σπουδαία πράγματα”!

Η Τότεναμ απέδρασε με πολύ σημαντικό διπλό από το Τερφ Μουρ, χάρη στο “χρυσό” γκολ του Σον στο 76ο λεπτό. Ο παίκτης που έκανε την κεφαλιά πάσα στον Κορεάτη, ο Χάρι Κέιν, ήταν περιχαρής μετά το τέλος του αγώνα. Σύμφωνα με τον Άγγλο στράικερ, ίσως έχει έρθει η ώρα για τα “σπιρούνια” να πετύχουν κάτι μεγάλο αυτή τη σεζόν.

Με όλες τις μεγάλες ομάδες να παρουσιάζονται “μουδιασμένες” στο ξεκίνημα της χρονιάς, ο Κέιν θεωρεί ότι είναι η ευκαιρία για την ομάδα του να διακριθεί. Το ρόστερ δεν άλλαξε κατά πολύ, οι προσθήκες που έγιναν ήταν σε στοχευμένες θέσεις κι αυτό δίνει στους Λονδρέζους το δικαίωμα στην ελπίδα.

Η ομάδα του Μουρίνιο βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο πόντους όμως μακριά από την κορυφή. Μάλιστα, αν δεν είχε δεχθεί την ψυχρολουσία από Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ στο γήπεδό της, τώρα θα ήταν μόνη πρώτη στην κατάταξη.

Burnley 0-1 Tottenham: Kane and Son combine again for late win at Turf Moor - Cartilage Free Captain

“Νομίζω πως είμαστε σε ένα στάδιο στο οποίο ήμασταν τόσο κοντά για πολλά χρόνια. Πολλοί από μας είμαστε μαζί για 4-5 χρόνια. Οι προσθήκες που κάναμε ήταν σπουδαίες και όλοι γινόμαστε πιο έμπειροι. Ξέρουμε ότι με την ομάδα και τους παίκτες που έχουμε, είμαστε ικανοί για κάτι…σπέσιαλ φέτος.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα παλεύουμε για κάθε βαθμό και κάθε αποτέλεσμα. Να παίρνουμε όσους περισσότερους πόντους γίνεται και να κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς. Ακόμα βέβαια είναι νωρίς. Όμως, πρέπει να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, παρόλο που ξέρω ότι αυτό είναι κλισέ. Έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα, όμως σε κάτι ματς σαν κι αυτά, γεμίζουμε με αυτοπεποίθηση.

Με τον Σον έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Μας βολεύει να του ανοίγω τη μπάλα και να τρέχει στην πλάτη της άμυνας. Όταν παίζεις καλά, θες απλά να έρθουν γρήγορα και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Σήμερα δεν έκανα κάποια σπουδαία ασίστ στον Σον, όμως το αποτέλεσμα της ομάδας ήταν εξαιρετικό”, ήταν τα λόγια του Κέιν στην κάμερα του Sky Sports.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ