Μπαρτσελόνα

To τέλος του Μπαρτομέου αλλάζει το μυαλό του Μέσι!

Η παραίτηση του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου δεν αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση παραμονής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Το βράδυ της Τρίτης ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο υπέβαλαν την παραίτηση του από τα καθήκοντα τους στη Μπαρτσελόνα. Ο Καταλανός παράγοντας έπειτα από ασφυκτικές πιέσεις φρόντισε να απομακρυνθεί από την ηγεσία του συλλόγου κάνοντας χαρούμενους εκατομμύρια οπαδούς. Η χαρά ωστόσο είναι σαφές πως επεκτάθηκε και στην ομάδα με τον Λιονέλ Μέσι να σκάει σίγουρα ένα χαμόγελο μετά από αυτή την εξέλιξη.

Μέσι και Μπαρτομέου δεν είχαν τις καλύτερες των σχέσεων, αντιθέτως. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ το περασμένο καλοκαίρι έφθασε μια ανάσα από την έξοδο του από τη Μπαρτσελόνα. Η διαμάχη του με τη διοίκηση έγινε σίριαλ, με το τελικό κεφάλαιο να γράφεται όταν ο Μέσι έκανε πίσω. Ο 33χρονος έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του περιμένοντας το επόμενο καλοκαίρι.

Σκέφτεται την παραμονή ο Μέσι

Τότε το συμβόλαιο του Αργεντινού με τους Καταλανούς ολοκληρώνεται. Όμως η τελευταία εξέλιξη και η παραίτηση του Μπαρτομέου ίσως και να αλλάξουν τα δεδομένα. Η νέα διοίκηση θα προσπαθήσει να μεταπείσει τον Μέσι να παραμείνει στο Καμπ Νου μέχρι το τέλος της καριέρας του. Από πλευράς του ίδιου του παίκτη είναι σαφές πως τα πράγματα θα αξιολογηθούν κάτω από μια νέα βάση.

Ο Αργεντινός αναμένεται να μπει στη συζήτηση με άλλη ψυχολογία. Η Μπαρτσελόνα είναι σαφές πως θέλει τον σούπερ σταρ στον σύλλογο. Ο Μέσι είναι χωρίς αμφιβολία ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου. Όλα αυτά τα χρόνια ο 33χρονος έχει κρατήσει τον σύλλογο στο υψηλότερο επίπεδο χαρίζοντας στους οπαδούς ανεπανάληπτες στιγμές.

Τώρα καλείται να πάρει ακόμη μια απόφαση και να αφήσει πίσω του όλα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι. Χθες ο Μπαρτομέου στον αποχαιρετισμό του τόνισε πως ο ίδιος μεσολάβησε στο να καταφέρει να πεισθεί ο Μέσι να παραμείνει. Μια δήλωση που δεν πίστεψε κανείς. Τώρα η όποια νέα διοίκηση καλείται να φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ