ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Καρφιά» κατά του Πίρλο από τον ιταλικό Τύπο! (pic)

Καθόλου όμορφα σχόλια δεν εισπράττει ο Πίρλο για την εικόνα της Γιουβέντους στα τελευταία παιχνίδια με αποκορύφωμα αυτό με την Μπαρτσελόνα.

«Καρφιά» κατά του Πίρλο από τον ιταλικό Τύπο! (pic)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε καραντίνα ελέω κορωνοϊού, η Γιουβέντους ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα χθες βράδυ εντός έδρας με 2-0. Ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν φέρνει σε καμία περίπτωση χαμόγελα στις τάξεις των Ιταλών. Αυτός όμως που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη είναι ο Αντρέα Πίρλο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Ο Ιταλός προπονητής και άλλοτε θρύλος της Γιούβε δεν περνάει και τις καλύτερες ώρες του στο Τορίνο. Όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, άπαντες τον χαρακτήρισαν άνετο και χαλαρό. Με την καλή έννοια. Προσπαθεί να μεταφέρει τη δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές, αφού πολύ πρόσφατα ήταν από τη δική τους πλευρά.

Ωστόσο, φαίνεται πως είναι αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων από τον ιταλικό Τύπο. Η αλήθεια είναι ότι το ντέρμπι του ομίλου απέναντι στην Μπαρτσελόνα έπρεπε τουλάχιστον να μην χαθεί. Αυτό είναι που έχει πειράξει τους «μπιανκονέρι», με δεδομένο φυσικά ότι διαθέτουν το αντίπαλο δέος του Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αναμφίβολα παίζει σημαντικό ρόλο αυτό. Πίρλο

Έντονες αμφιβολίες για Πίρλο

Η κριτική που ασκείται στον 41χρονο τεχνικό είναι έντονη. Ειδικά η εφημερίδα Tuttosport έριξε τα «βέλη» της στον προπονητή της Γιουβέντους. «Είδε κανείς τη Γιουβέντους;» ήταν η απορία της ιταλικής εφημερίδας στο πρωτοσέλιδο της Πέμπτης.

Από την πλευρά του ο Πίρλο αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρακτήρισε ανώτερη την Μπαρτσελόνα.  «Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη στην δημιουργία του παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε προς αυτό το στυλ. Τέτοιες ήττες θα μας βοηθήσουν να μεγαλώσουμε στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτά τα λόγια μπορεί να είναι σωστά από τη σκοπιά του Ιταλού προπονητή. Ωστόσο, δείχνουν να υποβαθμίζουν έναν σύλλογο όπως η Γιουβέντους. Το τι βλέπει στο προπονητικό κέντρο ο Πίρλο, μόνο αυτός το ξέρει και οφείλει ο καθένας να το σεβαστεί.

Πάντως, στα τελευταία της ματς η Γιούβε δεν έχει πείσει. Στο πρωτάθλημα έχει να νικήσει από τις 4 του μήνα. Και τότε ήταν το 3-0 με τη Νάπολι στα χαρτιά, μιας και οι «παρτενοπέι» δεν είχαν κατέβει λόγω της πανδημίας. Οι ισοπαλίες με 1-1 με Κροτόνε και Ελλάς Βερόνα ήταν εκτός προγράμματος. Έτσι, ο Πίρλο είναι σε δύσκολη θέση την οποία πρέπει να βελτιώσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ