ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Επηρεασμένος από Γιουνάιτεντ ο Σάντσο!

Ο Λούσιαν Φαβρ μίλησε για τον Τζέιντον Σάντσο και την κάμψη στην απόδοσή του, λέγοντας ξεκαθαρα ότι το καλοκαίρι τον έχει επηρεάσει.

Επηρεασμένος από Γιουνάιτεντ ο Σάντσο!

Περάσαμε ένα καλοκαίρι με πολύ έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Τζέιντον Σάντσο. Ο Άγγλος ήταν ο βασικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους κόκκινους διαβόλους να κάνουν συνεχόμενες προσπάθειες να τον αποκτήσουν. Η Ντόρτμουντ προέβαλε σθεναρή αντίσταση και τελικά κατάφερε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Οι Βεστφαλοί εφόσον έχουν και τον Έρλινγκ Χάαλαντ στις τάξεις τους και θέλουν να αξιοποιήσουν τη συνύπαρξη αυτών των δύο. Οι στόχοι για φέτος είναι υψηλοί και για αυτό δόθηκε τόσο μεγάλη μάχη για την παραμονή Σάντσο.

Ο Σάντσο θεωρήθηκε από τη Γιουνάιτεντ ο νέος αστέρας που θα έρθει στην ομάδα και θα αφήσει εποχή, αγωνιζόμενος για πολλά χρόνια. Αυτό από οτι φάνηκε άρεσε στον ποδοσφαιριστή ο οποίος πίεσε από την πλευρά του ώστε να μετακομίσει στο Μάντσεστερ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Όλα αυτά από ότι φαίνεται τον επηρέασαν και η φετινή του απόδοση απέχει από όσα είδαμε από εκείνον πέρυσι. Στη σεζόν δηλαδή της εκτόξευσής του. Επηρεασμένςο από Γιουνάιτεντ ο Σάντσο!

Ο Λούσιαν Φαβρ, ρωτήθηκε για τον κακή απόδοση του Τζέιντον Σάντσο στα τελευταία παιχνίδια και δεν δίστασε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση. Άλλοι στη θέση του θα ήταν πιο μετριοπαθείς. Θα προσπαθούσαν είτε να υποβιβάσουν το γεγονός, είτε να καλύψουν τον ποδοσφαιριστή τους. Εκείνος όμως είχε μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Μίλησε καθαρά μπροστά στις κάμερες και τόνισε ότι η απόδοση συνδέεται με τις φήμες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πιθανή αποχώρησή του από το ρόστερ της γερμανικής ομάδας.

Η δήλωση  Φαβρ για Σάντσο

«Κάθε παίκτης περνά στιγμές που είναι πιο αδύναμος. Είναι πολύ φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν αποτελεί πρόβλημα. Ούτε για εκείνον, ούτε για την ομάδα. Υπήρξε αρκετή φημολογία για τον Τζέιντον το καλοκαίρι, αυτά έχουν ξεκάθαρη επίδραση πάνω σ’ έναν ποδοσφαιριστή. Όμως, κανένας δεν έχει κορυφαία απόδοση για μια ολόκληρη σεζόν, είναι αδύνατον. Και πρέπει όλοι να το αποδεχθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ