ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

H Ατλέτικο τα δίνει όλα στον αντί – Παρτέι!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ακόμη δεν έχει χωνέψει την απουσία του Τόμας Παρτέι, με τον Αργεντινό να ηρεμεί μονάχα αν βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

H Ατλέτικο τα δίνει όλα στον αντί – Παρτέι!

H απώλεια του Τόμας Παρτέι δύσκολα χωνεύεται από τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε μάθει να ζει με τον Γκανέζο στα χαφ. Το πληθωρικό παιχνίδι του 27χρονου λείπει ήδη από το Γουάντα Μετροπολιτάνο με τους «Ροχιμπλάνκος» να σκέφτεται ήδη τον άνθρωπο που θα μπορέσει να μπει στα παπούτσια του.

Αυτός σύμφωνα με το Beinsports έχει εντοπιστεί, με τους Μαδριλένους να ετοιμάζονται να… ρίξουν στον στόχο τους. Ο Ζοφρέ Κοντογκμπιά είναι ο παίκτης που πλησιάζει κατά τον Σιμεόνε το ταλέντο του Τόμας Παρτέι. Ο Αφρικανός μέσος της Βαλένθια – με γαλλικές ρίζες – έχει όλα αυτά τα στοιχεία που ο Αργεντινός θέλει από τον κεντρικό του μέσο. Δυνατός, εξαιρετικός στα ψηλά, κοντρολαρισμένος και έξυπνος με ή χωρίς την μπάλα.

Ο Ζοφρέ Κοντογκμπιά είναι… ταμάμ για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «Κοτσονέρος» ωστόσο κατανοούν πως η απόκτηση του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Βαλένθια έχει τα δικαιώματα του παίκτη με τη συνεργασία της μαζί του να έχει διάρκεια για ακόμη δύο έτη. Αυτό σημαίνει πως αν η Ατλέτικο Μαδρίτης χτυπήσει τη πόρτα των «Νυχτερίδων» θα πρέπει να το κάνει έχοντας μαζί της… γεμάτο πορτοφόλι. O διάδοχος του Παρτέι

Ιδανική επιλογή ο Κοντογκμπιά για αντί – Παρτέι

Η Βαλένθια κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή της περί τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Το νούμερο αυτό δεν τρομάζει τη διοίκηση της Ατλέτικο ωστόσο ουδείς μπορεί να πει πως το νούμερο είναι μικρό. Η φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε σχεδόν αμίλητη στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Οι Μαδριλένοι μπορεί να πήραν τον Λουίς Σουάρες λίγο πριν την εκπνοή ωστόσο το κατάφεραν χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος έχει το απόθεμα να χτυπήσει παίκτες τον Γενάρη με στόχο το κάτι παραπάνω στη φετινή σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη. Μια πιθανή απόκτηση του Κοντογκμπιά θα δώσει στην Ατλέτικο έξτρα βοήθειες στη μεσαία γραμμή. Η εμπειρία του 27χρονου μέσου στο υψηλό επίπεδο είναι γνωστή, καθώς έχει παίξει και εκτός Βαλένθια. Μην ξεχνάμε πως το βιογραφικό του έχει ομάδες όπως Σεβίλλη, Μονακό και Ίντερ. Πως να μην τον θέλει ο Σιμεόνε!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ