Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καπέλο: “Η Γιούβε θα μπορούσε να είχε δεχτεί 8 γκολ”
Γιουβέντους

Καπέλο: “Η Γιούβε θα μπορούσε να είχε δεχτεί 8 γκολ”

Ο πρώην προπονητής της Γιουβέντους, Φάμπιο Καπέλο, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση κόντρα στους "μπιανκονέρι"

30.10.2020 | 11:45

Ο Φάμπιο Καπέλο αποτέλεσε προπονητή της Γιουβέντους από το 2004 έως το 2006. Ο 74χρονος πια προπονητής έχει συνταξιοδοτηθεί αλλά δεν σταματάει να βλέπει ποδόσφαιρο. Ο Ιταλός κόουτς παρακολούθησε την πρόσφατη ήττα της Γιουβέντους από τη Μπαρτσελόνα με 2-0 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με δηλώσεις του στο Sky Italia, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη Μπαρτσελόνα και φάνηκε να πιστεύει ότι η Γιουβέντους απέχει πολύ από το να είναι ανταγωνιστική.

“Η Γιουβέντους υπέφερε πολύ εναντίον μίας Μπαρτσελόνα σε κρίση. Με εντυπωσίασε η διαφορά ανάμεσα σε μια ομάδα υπό κατασκευή που έχασε επίσης το Κλάσικο και μία στην κορυφή στην Ιταλία. Σοκαρίστηκα από τη διαφορά στην ένταση και το παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα με εντυπωσίασε πραγματικά – θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει οκτώ αντί για δύο. Είδα μια επιθετική ομάδα και πολύ δυναμισμό. Ο Μέσι συνέβαλε επίσης πολύ.”

Καπέλο: Έπρεπε να παίξουν περισσότερο με τον Κίεζα

Ο Φάμπιο Καπέλο αισθάνθηκε ότι η Γιούβε απέτυχε να αξιοποιήσει πλήρως τον Φεντερίκο Κίεσα στην αριστερή πλευρά. Αντίθετα, οι “μπιανκονέρι” κοίταζαν να παίζουν μέσω του Πάουλο Ντιμπάλα στον άξονα

Ο Κίεζα είχε 38 επαφές με τη μπάλα και ολοκλήρωσε 14 πάσες. Την ίδια ώρα ο Ντιμπάλα – ο οποίος έπαιξε επίσης όλο το παιχνίδι – είχε 55 επαφές και ολοκλήρωσε 37 επιτυχημένες πάσες.

“Ο Κιεζα ήταν συχνά ελεύθερος στη μέση, αλλά όλες οι πάσες επικεντρώνονταν πάντα στον Ντιμπάλα και στο δικό του μέρος του γηπέδου. Επομένως, δεν ήταν δυνατό να ανοίξουμε το παιχνίδι και η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να ανακτήσει τη μπάλα γρήγορα. Υπήρχε μια άλλη ταχύτητα και αυτό με κάνει να αμφιβάλλω για το τι έχουμε στην Ιταλία. Από όλη τη Γιούβε έλειπε η ταχύτητα, ήταν πάντα υπό πίεση και πρoβλέψιμοι” συμπλήρωσε ο Καπέλο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version