ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ντεστ: “Παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, την Μπαρτσελόνα”

Τα καλύτερα λόγια για την Μπαρτσελόνα, παρά την όποια κρίση περνάει τελευταία, είχε να πει ο νεαρός αμυντικός των Καταλανών, Σερτζίνιο Ντεστ.

Ντεστ: “Παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, την Μπαρτσελόνα”

Είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί απέκτησαν τον Σερτζίνιο Ντεστ, μετά από μερικά λόγια που τους είπε ο Ρόναλντ Κούμαν. Ο νεαρός αμυντικός τη σεζόν που πέρασε έκανε απίθανα πράγματα με τη φανέλα του Άγιαξ.

Γι’ αυτό το λόγο και άλλες ομάδες τον είχαν στη μεταγραφική τους λίστα. Μία από αυτές ήταν και η Μπάγερν Μονάχου. Ναι μεν οι Βαυαροί ήταν εκείνοι που τον προσέγγισαν πρώτοι και ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, άργησαν πολύ. Και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι Ισπανοί που τα “έσκασαν” στον “Αίαντα” και τον έκαναν δικό τους για μόλις 25 εκατομμύρια ευρώ. Μένει να δούμε αν αυτά θα πιάσουν τόπο. Ήδη ο ταλαντούχος μπακ μετράει τέσσερις εμφανίσεις με τους “μπλαουγκράνα”, δείχνοντας πως ήρθε για να… μείνει.

Και γιατί να μην το κάνει; Άλλωστε, σύμφωνα με τον ίδιο πάντα, βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου! Έχει πάθει την... πλάκα του με την Μπαρτσελόνα ο Ντεστ!

Έχει πάθει την… πλάκα του με την Μπαρτσελόνα ο Ντεστ!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπαρτσελόνα δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες της. Όλα ξεκίνησαν από το πρωτάθλημα που έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη σεζόν. Ακολούθησε η “οκτάρα” από την Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ για να φτάσουμε στο “σίριαλ” της παραμονής ή όχι του Λιονέλ Μέσι στον σύλλογο.

Πέρα από τον Αργεντινό έφυγαν αρκετές “παλιοσειρές”. Η ομάδα βρίσκεται σε μία αστάθεια. Αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον Σερτζίνιο Ντεστ να δηλώνει χαρούμενος σε συνέντευξή του που βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου.

“Είναι μεγάλη μου τιμή, αλλά και χαρά να είμαι μέλος της Μπαρτσελόνα. Δεν μιλάμε για μία απλή ομάδα. Αλλά για μία ιστορική ομάδα. Για την καλύτερη ομάδα του κόσμου”, είπε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός μπακ για να συνεχίσει, μιλώντας για τον Λιονέλ Μέσι.

“Τις πρώτες ημέρες δεν μπορούσα να πιστέψω ότι βρίσκεται δίπλα μου. Είναι απίθανος. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος άνθρωπος. Νιώθω μεγάλη χαρά και σιγουριά όταν αγωνίζομαι δίπλα του”, τα λόγια του Ντεστ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ