ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έβερτον

«Έφαγε» πάγκο ο Πίκφορντ για πρώτη φορά με την Έβερτον!

Για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Έβερτον ο Τζόρνταν Πίκφορντ δεν ξεκινάει στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Θα δει από τον πάγκο το ματς με τη Νιουκάστλ.

«Έφαγε» πάγκο ο Πίκφορντ για πρώτη φορά με την Έβερτον!

Αυτή την ώρα η Έβερτον δοκιμάζεται στο St James’ Park κόντρα στη Νιουκάστλ για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στην αρχική της ενδεκάδα τον Τζόρνταν Πίκφορντ, κάτι που έχει να συμβεί τρία χρόνια!

Ο Άγγλος τερματοφύλακας θα δει από τον πάγκο το εκτός έδρας ματς της ομάδας του. Ο Ιταλός τεχνικός των «ζαχαρωτών» επέλεξε τον Ρόμπιν Όλσεν για να πάρει γάντια βασικού στο παιχνίδι με τις «καρακάξες». Αυτή η κίνηση εμπεριέχει πολλά ερωτηματικά, μιας και ο Σουηδός αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα του.

Ο Όλσεν υπέγραψε στην Έβερτον στις 5 Οκτωβρίου ως δανεικός από τη Ρόμα. Στους Ρωμαίους δεν βρήκε θέση στο ρόστερ για μια ακόμη σεζόν. Πέρσι είχε παραχωρηθεί ξανά δανεικός, τούτη τη φορά στην Κάλιαρι. Εκεί μέχρι και στην Κ19 χρειάστηκε να παίξει για ένα ματς…

Η Έβερτον από την πλευρά της χρειαζόταν αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Ο Πίκφορντ άνθρωπος είναι μπορεί μια φορά να μην μπορεί να αγωνιστεί. Πίκφορντ

Πρώτη φορά αναπληρωματικός ο Πίκφορντ

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ από τον Ιούνιο του 2017 που παίζει για λογαριασμό της Έβερτον δεν έχει ξαναβγεί από την ενδεκάδα. Η επιλογή του Αντσελότι μπορεί να έχει να κάνει με τα όσα έχει δεχτεί ο διεθνής γκολκίπερ για το σκληρό μαρκάρισμα στον Φαν Ντάικ. Αυτό δηλαδή που προκάλεσε τον σοβαρότατο τραυματισμό του Ολλανδού στόπερ της Λίβερπουλ.

Η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία κάθε ποδοσφαιριστή όταν υποπίπτει σε ενέργεια με άσχημη κατάληξη δεν είναι στα ύψη. Κάθε άλλο, όσο μισητή κι αν είναι η ομάδα που αγωνίζεται ο αντίπαλος. Και συν τα όσα έχει ακούσει και διαβάσει από άλλους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο για τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ.

Στα τρία χρόνια παρουσίας του στην Έβερτον, ο Πίκφορντ έχει υπερασπιστεί την εστία της σε 120 συνεχόμενα παιχνίδια! Έτσι, για πρώτη φορά δεν θα αγωνιστεί βασικός για να τα κάνει 121. Όχι ακόμα τουλάχιστον, εκτός αν μπει ως αλλαγή…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ