Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μόνο μία ομάδα δεν έχει «γαζώσει» ο Κριστιάνο στη Serie A!
Γιουβέντους

Μόνο μία ομάδα δεν έχει «γαζώσει» ο Κριστιάνο στη Serie A!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα σε 2 χρόνια έχει αντιμετωπίσει 22 ομάδες στη Serie A και έχει σκοράρει κόντρα στις 21! Ποια είναι η μοναδική που του έχει ξεφύγει;

01.11.2020 | 22:53

Ο κορωνοϊός ήταν… περαστικός! Πλέον δεν τον σταματάει τίποτα! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ στην αναμέτρηση με τη Σπέτσια, πέτυχε 2 γκολ και έδειξε ότι δεν τον επηρέασε καθόλου η απουσία του εξαιτίας της διάγνωσής του με SARS-CoV-2.

Ο CR7 είναι εδώ. Έτοιμος να οδηγήσει τη Γιουβέντους σε νέες επιτυχίες. Και φυσικά να την ενισχύσει στο Champions League. Εκεί όπου η απουσία του κόντρα στην Μπαρτσελόνα φάνηκε πάρα πολύ (ήττα με 2-0 στο Τορίνο).

Σπέτσια, η 21η! Μένει ακόμη μία

Ωστόσο, επέστρεψε κι αυτό έχει σημασία. Όπως προείπαμε, σήμερα πέτυχε 2 γκολ κόντρα στην Σπέτσια. Με την ομάδα αυτή να γίνεται η 21η την οποία «γαζώνει» ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ιταλία! Η Σπέτσια δηλαδή έγινε η 21η ομάδα στην οποία πέτυχε γκολ ο Πορτογάλος άσος, στα 2 χρόνια που βρίσκεται στο ιταλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Γιουβέντους!

Του λείπει μία όμως. Ο Κριστιάνο έχει σκοράρει κόντρα στους 21 από τους 22 συλλόγους τους οποίους έχει αντιμετωπίσει στην Ιταλία. Ποια είναι αυτή που του έχει ξεφύγει; Η Κιέβο Βερόνα του Σορεντίνο! Τον Ιανουάριο του 2020, ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ είχε αποκρούσει πέναλτι του Ρονάλντο, στην ήττα με 3-0 της ομάδας του από τη Γιούβε.

Για κακή τύχη του GOAT Κριστιάνο, η Κιέβο υποβιβάστηκε και φέτος δεν θα έχει ευκαιρία να την «πληγώσει» κι αυτή.

Κριστιάνο: «Επέστρεψα και θα παίξω την μπάλα που μου αρέσει»

«Προσπάθησα να παραμείνω σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση γίνεται. Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα και ένιωθα πολύ καλά. Σήμερα επέστρεψα στο γήπεδο και έπαιξα το ποδόσφαιρο που μου αρέσει.

Η Σέριε Α είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ειδικά φέτος. Η Μίλαν τα πάει πολύ καλά, το ίδιο και η Λάτσιο. Πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε, ώστε να κατακτήσουμε και το φετινό πρωτάθλημα”, τα λόγια σε πρώτη φάση για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

“Ο Κριστιάνο επέστρεψε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κρατήσετε».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version