Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Φερεντσβάρος… τρομάζει τον Πίρλο και τη Γιουβέντους!
Champions League

Η Φερεντσβάρος… τρομάζει τον Πίρλο και τη Γιουβέντους!

Δηλώσεις για το εντός έδρας ματς της Γιουβέντους κόντρα στη Φερεντσβάρος έκανε ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Αντρέα Πίρλο.

03.11.2020 | 22:30

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε γκολ και νίκη για τη Γιουβέντους στην Ιταλία. Όμως, οι παίκτες του Αντρέα Πίρλο δεν έχουν δείξει την εικόνα που θα περίμενε κάποιος από αυτούς ούτε στα ματς της Σέριε Α, ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ιταλός τεχνικός ξέρει ότι το ματς με τη Φερεντσβάρος δεν θα είναι εύκολο. Ούτε απλό. Από τη στιγμή κιόλας που είναι μακριά από το Τορίνο μπορεί να βρίσκονται αρκετές… κακοτοπιές.

Γι’ αυτό το λόγο δεν σκέφτεται να είναι χαλαρός. Πόσο μάλλον οι ποδοσφαιριστές του. Μιας και η επιθυμία του είναι να τους δει “τσιτωμένους”, ώστε να επιστρέψουν στις νίκες και στα “αστέρια”, μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα με σκορ 2-0 την περασμένη αγωνιστική.

Προσέχει για να… έχει ο Πίρλο!

Η Γιουβέντους θέλει πάση… θυσία τη νίκη στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Φερεντσβάρος στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αντρέα Πίρλο μπορεί να βιώνει για πρώτη φορά ως προπονητής αυτή την εμπειρία.

Ωστόσο, ήταν παίκτης για πολλά χρόνια. Ξέρει πολύ καλά ότι αν είσαι χαλαρός σε τέτοιες έδρες τότε δεν αποκλείεται να το πληρώσεις. Και μάλιστα ακριβά. Γι’ αυτό το λόγο φρόντισε να επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του ότι το έργο τους δεν θα είναι εύκολο.

Ειδικά οι αμυντικοί της “Μεγάλης Κυρίας” θα έχουν ένα δύσκολο βράδυ, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο “μαέστρος” στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μερικές ώρες πριν από την αναμέτρηση.

“Έχουμε μελετήσει και με το παραπάνω τη Φερεντσβάρος. Έχουν μία πολύ καλή ομάδα και έχουν ήδη παίξει πολύ καλά στα δύο προηγούμενα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Και στα δύο παιχνίδια θεωρώ πως άξιζαν κάτι παραπάνω από αυτό που πήραν. Έχουν καλή ανάπτυξη και καλό πλάνο στο παιχνίδι τους. Ειδικά στην επίθεση μπορούν να μας προκαλέσουν αρκετά προβλήματα και πρέπει να έχουμε την προσοχή μας”, τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version