ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Όρκοι… αιώνιας αγάπης για Παρί- Νεϊμάρ!

Θέμα χρόνου θεωρεί η "Marca" τη νέα συμφωνία μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και του Νεϊμάρ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας.

Όρκοι… αιώνιας αγάπης για Παρί- Νεϊμάρ!

Το καλοκαίρι του 2019 η Μπαρτσελόνα έφτασε μία ανάσα από την απόκτηση του Νεϊμάρ. Οι δύο πλευρές ήθελαν πώς και πώς να συνεργαστούν και πάλι. Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης με δημόσιες δηλώσεις του φρόντισε να επισημάνει πόσο απογοητευμένος είναι που το deal δεν έγινε πραγματικότητα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είχε πρόβλημα να τον πουλήσει. Απλά με τη… σωστή τιμή. Οι Καταλανοί προσπάθησαν να βρουν τη “χρυσή τομή”. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν. Θα περίμενε κανείς πως η επιστροφή του έμπειρου επιθετικού στο “Καμπ Νου” είναι θέμα χρόνου.

Παρόλα αυτά η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι διαφορετική. Σύμφωνα με τη “Μarca” ο Νεϊμάρ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας, Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Ισπανών μέσα στις επόμενες ημέρες ο Λατίνος παίκτης θα περάσει από τα γραφεία των Παριζιάνων, ώστε να υπογράψει το νέο του πολυετές συμβόλαιο.

Οι ετήσιες χρηματικές απολαβές του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για χάρη του η Παρί το καλοκαίρι του 2018 έσπασε κάθε ρεκόρ και τον έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή ever με 222 εκατομμύρια ευρώ! O Νεϊμάρ βρήκε όλα όσα ήθελε στην Παρί Σεν Ζερμέν!

O Νεϊμάρ βρήκε όλα όσα ήθελε στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Κακά τα ψέματα. Οι απαιτήσεις που έχει κανείς από την Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολύ διαφορετικές. Το ίδιο και η πίεση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες των δύο συλλόγων.

Στη Γαλλία ο Νεϊμάρ είχε εύκολο έργο. Δεν άργησε και ούτε δυσκολεύτηκε, προκειμένου να δείξει με λόγια και πράξεις γιατί είναι σούπερ σταρ. Να αποδείξει τους…222 λόγους για τους οποίους τον απέκτησε η γαλλική ομάδα το θέρος του 2018.

Παρόλα αυτά δύσκολα θα κατακτήσει τη “Χρυσή Μπάλα” που τόσο πολύ θέλει αν παραμείνει εκεί. Κάτι που όπως όλα δείχνουν θα συμβεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Η κυριαρχία εντός των συνόρων είναι εύκολη υπόθεση για την Παρί. Το ζήτημα είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, όσο ο Βραζιλάνος είναι πρώτος στο… χωριό (και όχι στην πόλη) δεν έχει λόγο να φύγει από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ