Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιτυχημένη η επέμβαση στον Μαραντόνα – συγκίνηση από θαυμαστές του!
Κόσμος

Επιτυχημένη η επέμβαση στον Μαραντόνα – συγκίνηση από θαυμαστές του!

Όλα καλά πήγαν σχετικά με τη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα! Αισιοδοξία από τον γιατρό του παλαίμαχου θρύλου.

04.11.2020 | 14:30

Το βράδυ της Τρίτης οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι ανησύχησαν για έναν θρύλο του αθλήματος. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ο οποίος εσπευσμένα διεκομίσθη νοσοκομείο στην πόλη της Λα Πλάτα, όπου τελεί χρέη προπονητή για την ομώνυμη ομάδα.

Στις 30 Οκτωβρίου ο «Ντιεγκίτο» είχε τα γενέθλιά του, όπου και έσβησε 60 κεράκια στην τούρτα του. Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν ξεκίνησαν τόσο καλά για τον παγκόσμιο θρύλο του ποδοσφαίρου. Ο Αργεντινός θρύλος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι του, επειδή παρουσιάστηκε αιμορραγία στην περιοχή. Έτσι ανέφεραν ΜΜΕ της χώρας της Λατινικής Αμερικής.

Όμως, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. «Επιτυχημένη» χαρακτήρισαν οι γιατροί την επέμβαση του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο γιατρός του ποδοσφαιρικού θρύλου, Λεοπόλντο Λούκ, εμφανίστηκε αισιόδοξος στις δηλώσεις τους, λέγοντας: «Ο οργανισμός του Ντιέγκο τα πήγε πολύ καλά στην εγχείρηση. Τώρα πρέπει να τον παρακολουθήσουμε, αλλά είναι όλα ελεγχόμενα. Είναι μια επέμβαση ρουτίνας, δεν είναι περίπλοκη, αλλά δεν παύει να είναι μια εγχείρηση στο κεφάλι».

Η αντίδραση των θαυμαστών του Μαραντόνα γεμάτη συγκίνηση

Αμέσως μόλις έμαθαν τα νέα για την υγεία του «Ντιεγκίτο», οι θαυμαστές του εξέφρασαν την αμέριστη αγάπη τους. Συγκεντρώθηκαν έξω από την κλινική Olivos, για να του εκφράσουν την αμέριστη αγάπη τους. Όταν ανακοινώθηκε ότι όλα κύλησαν ομαλά, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του.

Να αναφέρουμε πως ο 60χρονος θρύλος νοσηλευόταν από το βράδυ της Δευτέρας σε κλινική της Λα Πλάτα με προβλήματα αναιμίας, άγχους και κατάθλιψης. Ενώ η κατάσταση του έδειχνε να βελτιώνεται, ήρθαν τα αποτελέσματα της αξονικής, που ανέτρεψαν τελικά όλη την κατάσταση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version