ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Τρίβει τα χέρια του με Ζεσούς ο Γκουαρντιόλα!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν χαρούμενος με την επιστροφή του Ζεσούς στη δράση, καθώς βλέπει τα προβλήματά του να μειώνονται ενόψει της συνέχειας.

Τρίβει τα χέρια του με Ζεσούς ο Γκουαρντιόλα!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε έναν επιπλέον σημαντικό λόγο να χαμογελά, πέρα από την – λίγο πολύ αναμενόμενη- νίκη επί του Ολυμπιακού. Αυτός δεν είναι άλλος από την επιστροφή του Γκάμπριελ Ζεσούς στη δράση. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, συνδυάζοντας την επιστροφή του με ένα εξαιρετικό γκολ.

Ελλείψει και του τραυματία Αγουέρο, η Σίτι είχε ξεμείνει από σέντερ φορ. Έτσι, ο Γκουαρντιόλα αναγκαζόταν να καταφεύγει σε λύσεις ανάγκης το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού ο Ζεσούς έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα.

“Φυσικά και είναι σημαντικό ότι επέστρεψε ο Γκάμπριελ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα μας ότι αγωνίστηκε ξανά. Σκόραρε μάλιστα και ένα πολύ ωραίο γκολ, οπότε όλα καλά. Υπήρχαν πολλά καλά πράγματα στο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από τα περισσότερα και σίγουρα η επιστροφή του Ζεσούς είναι μέσα σε αυτά”, ήταν τα λόγια του Καταλανού τεχνικού για τον νεαρό στράικερ. Ζεσούς

Με καλή ψυχολογία κόντρα στη Λίβερπουλ

Η Σίτι έβγαλε την…υποχρέωση κόντρα στους Πειραιώτες και τώρα ετοιμάζονται για τα δύσκολα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα υποδέχεται τη Λίβερπουλ για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι Πολίτες βρίσκονται στο -5 από την ομάδα του Κλοπ, έχοντας παίξει πάντως ένα ματς λιγότερο.

Ο Γκουαρντιόλα είναι έτοιμος για αυτή την πρόκληση και θέλει τους 3 βαθμούς της νίκης, για να ξαναμπεί δυναμικά η ομάδα του στη διεκδίκηση του τίτλου.

“Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο παιχνίδι και την υπάρχουσα κατάσταση. Στην αρχή δεν τα πήγαμε καλά, όλοι το ξέρουν. Όμως, συνεχίσαμε να προσπαθούμε και τώρα βελτιωνόμαστε. Πετάξαμε κάποιους βαθμούς, ειδικά κόντρα στη Γουέστ Χαμ που δεν το περιμέναμε.

Ωστόσο, είναι ακόμα πολύ νωρίς. Έχουμε ακόμα πάρα πολλά ματς μπροστά μας. Έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Λίβερπουλ κ μετά ακολουθεί η διακοπή. Έχουμε 2 μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε, ώστε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο ντέρμπι”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ