Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με τη ¨δίψα¨ της Ντέπορ και τον “αέρα” της ΛΑΣΚ
Προβλέψεις

Με τη ¨δίψα¨ της Ντέπορ και τον “αέρα” της ΛΑΣΚ

Δύο αναμετρήσεις στο "μικροσκόπιο" της ημέρας. Αρχικά θα μας απασχολήσει η πάλαι ποτέ κραταιά Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αλλά και η αυστριακή ΛΑΣΚ. 

08.11.2020 | 12:13

Παραδοσιακά με “Ντεπόρ”

Στο “Ριαθόρ” της Κορούνια, η -πρώην- ομαδάρα Ντεπορτίβο Λα Κορούνια υποδέχεται την Κορούξο. Η Ντέπορ έχει κατρακυλήσει στη Σεγούντα Β της Ισπανίας( αντίστοιχη Γ Εθνική στην Ελλάδα) λόγω οικονομικών δυσκολιών αρχικά αλλά και μιας πολύ κακής αγωνιστικής χρονιάς που είχε πέρσι. Φέτος όμως και λεφτά έχει και καλό ρόστερ έχει(ενδεικτικά αναφέρω τον Κοσταρικανό διεθνή Σελσο Μπόρχες, τον Κλαούντιο Μποβί με χρονιές στη Λυών και τη Θέλτα και τον Εμρέ Τσολάκ της Γαλατασαράι) αλλά και “υποχρέωση” στην ιστορία της να ανέβει. Η Κορούξο προφανώς και δεν συγκρίνεται σε τίποτα με τους γηπεδούχους. Ήδη σε τρεις αγωνιστικές έχει 1Ι-2Η και είναι τελευταία στη βαθμολογία. Τέλος, σημειώστε ότι κάθε όμιλος έχει μόλις 10 ομάδες άρα 18 αγωνιστικές συνολικά οπότε περιθώρια για γκέλες δεν υπάρχουν. Νίκη της Ντέπορ στο 1.40 και νίκη με -1 ασιατικό χάντικαπ στο 1.80.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ 

Στην Αυστρία και στο γήπεδο “Ράιφσεν” η ΛΑΣΚ υποδέχεται την Αντμίρα. Εντυπωσιάζει από πέρσι η γηπεδούχος και δείχνει πως μπορεί να συνεχίσει και φέτος παρότι παίζει Γιουρόπα (νίκησε στο Βέλγιο την Αντβέρπ με 1-0 την Πέμπτη). Δυνατή στην έδρα της με 6 συνεχόμενες νίκες για όλες τις διοργανώσεις και 22-4 γκολ. “Πελατειακές” σχέσεις με την Αντμίρα καθώς από το 2017 που επανήλθε στην Μπουντεσλίγκα η φιλοξενούμενη έχει 7Ν-1Η. Πολύ δύσκολη δείχνει η χρονιά για τους φιλοξενούμενους με ρεκόρ 1Ν-1Ι-4Η ήδη και 9-19 γκολ. Μόνος ανασταλτικός παράγοντας η κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι αλλά η διαφορά των δύο είναι πλέον μεγάλη. Μικρός αλλά δίκαιος ο “άσσος” στο 1.25, γλυκοκοιτάζω τη νίκη από ημίχρονο της ΛΑΣΚ (4/6 φέτος) στο 1.72 αλλά και τη νίκη με -1.5 ασιατικό χάντικαπ στο 1.68.

Περισσότερες προτάσεις εδώ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(13:00) Λα Κορούνια – Κορούξο   1(-1ΑΗ) @ 1.80
(15:30) ΛΑΣΚ – Αντμίρα  1(-1.5ΑΗ) @ 1.68

 Δυάδα @ 3.02 / 10 μονάδες

Μr Blunt

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version