ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Επίσημο: Εκτός δράσης για τέσσερις μήνες ο Φάτι

Η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό πως θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ταλαντούχου Άνσου Φάτι για τους επόμενους μήνες, με τον νεαρό να μένει εκτός λόγω τραυματισμού.

Επίσημο: Εκτός δράσης για τέσσερις μήνες ο Φάτι

Οι φόβοι των φίλων της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκαν. Ο 18χρονος Άνσου Φάτι χειρουργήθηκε επιτυχώς στο γόνατο και θα απουσιάσει από τα γήπεδα για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Την είδηση επιβεβαίωσε επίσημα ο καταλανικός σύλλογος κάνοντας πρώτο γνωστό πως το χειρουργείο πέτυχε.

Ο πρώτος γιατρός της Μπαρτσελόνα ανέλαβε να χειρουργήσει τον ταλαντούχο άσσο. Ο νεαρός βρίσκεται ήδη σε καλή κατάσταση έχοντας ολοκληρώσει τη πρώτη επίπονη διαδικασία. Ο μηνίσκος του αριστερού του γόνατος είναι πλέον χειρουργημένος. Σειρά τώρα για τον Φάτι έχει το μεγάλο ταξίδι της αποκατάστασης. Αυτό όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις μήνες. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο 18χρονος θα επιστρέψει στη δράση στα μέσα Μαρτίου.

Ο Φάτι από το ξεκίνημα της σεζόν αποτέλεσε βασική επιλογή του Ρόναλντ Κούμαν στη νέα εποχή της Μπαρτσελόνα. Το παιδί – θαύμα όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς σε αρκετά παιχνίδια κατάφερε να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του. Ο Ολλανδός τεχνικός του εμπιστεύτηκε θέση βασικού στο αριστερό άκρο της επίθεσης και εκείνος δικαίωσε τους πάντες.

Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Φάτι ο Κούμαν

Συνολικά από πέρυσι μετρά 43 συμμετοχές με τη φανέλα των «Μπλαουγκράνα». Ο Φάτι έχει στο βιογραφικό του ήδη 13 γκολ με τους Καταλανούς δύο εξ αυτών σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπαρτσελόνα τώρα καλείται να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του στο αρχικό σχήμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αυτόν τον ρόλο αναμένεται να αναλάβει ο Ουσμάνε Ντεμπελέ. Ο Γάλλος επιθετικός δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφήνοντας πίσω του το σκοτεινό παρελθόν. Ο Κούμαν έχει καταφέρει με κερδίσει την εμπιστοσύνη του ποδοσφαιριστή του και να πάρει για την ώρα το μέγιστο. Τώρα όμως οι απαιτήσεις στο πρόσωπο του ταλαντούχου επιθετικού μεγαλώνουν. Αυτός μαζί με τους υπόλοιπους της επίθεσης καλούνται να αναπληρώσουν το κενό της απουσίας του Φάτι.

Όλα τα παραπάνω ωστόσο λίγη σημασία έχουν. Ευχή όλων ο ταλαντούχος πιτσιρικάς να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό και να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ