Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κίμιχ είναι… σκληρό καρύδι και δεν νιώθει από τραυματισμούς!
Μπάγερν Μονάχου

Ο Κίμιχ είναι… σκληρό καρύδι και δεν νιώθει από τραυματισμούς!

Ο Τζόσουα Κίμιχ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, αλλά αισθάνεται καλά αυτή την περίοδο. Είναι... σκληρό καρύδι ο άσος της Μπάγερν!

11.11.2020 | 17:58

Αναμφίβολα είναι άτυχος. Πολύ άτυχος. Ο Τζόσουα Κίμιχ τραυματίστηκε σε μία πολύ καλή περίοδο για την καριέρα του. Και σε μία εξαιρετική περίοδο για την ομάδα του, την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γερμανός μπακ, στην αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ, τραυματίστηκε και αποχώρησε από το γήπεδο… κλαίγοντας. Απέφυγε τα χειρότερα βέβαια, καθώς πολλοί φοβήθηκαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Ο τραυματισμός στον μηνίσκο θα αφήσει εκτός τον Κίμιχ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπάγερν για τους επόμενους δύο μήνες περίπου. Βέβαια εδώ υπάρχουν δύο σενάρια.

Ή στις γιορτές ή τέλη του Γενάρη

Το χειρουργείο λοιπόν του Κίμιχ ήταν επιτυχημένο. Τώρα μένει να φανεί ποιο θα είναι το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα. Τα σενάρια είναι δύο. Είτε να επιστρέψει στις κανονικές προπονήσεις 31 Δεκεμβρίου με 1η Ιανουαρίου (σε εκείνο το διάστημα περίπου). Είτε στα τέλη του πρώτου μήνα του 2021! Μέσα προς τέλη Γενάρη δηλαδή.

Ο Κίμιχ πάντως είναι… σκληρό καρύδι. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Καθώς παρά τον τραυματισμό του αισθάνεται καλά. Και η αποθεραπεία εξελίσσεται κατ’ ευχήν. Η επίσημη ενημέρωση από την Μπάγερν πάντως, για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή, λέει απλά το εξής: «Θα γυρίσει μέσα στον Ιανουάριο» Χωρίς να δίνεται κάποια παραπάνω λεπτομέρεια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version