ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Κρος: “Ηλίθιο αυτό που κάνει ο Ομπαμεγιάνγκ”

Ο Τόνι Κρος χαρακτήρισε "ηλιθιότητες" τους πανηγυρισμούς του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη χρήση μάσκας από σούπερ ήρωες.

Κρος: “Ηλίθιο αυτό που κάνει ο Ομπαμεγιάνγκ”

Σε συνέντευξή του στη Bild Sport, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρος ρωτήθηκε σχετικά με τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών μετά την επίτευξη ενός γκολ στη σημερινή εποχή. Ο Γερμανός μέσος αρχικά κατέκρινε τους υπερβολικούς πανηγυρισμούς.

Στη συνέχεια τα “έχωσε” και στον άσο της Άρσεναλ, Πιερ Εμερίκ Ομπεμεγιάγκ, ο οποίος πολλάκις στο παρελθόν μετά από γκολ έχει πανηγυρίσει φορώντας μάσκα ενός σούπερ ήρωα. Στην Ντόρτμουν το έκανε πιο συχνά με τον Ντέντπουλ και τον Σπάιντερμαν να έχουν την τιμητική τους.

Ωστόσο, και ως παίκτης Άρσεναλ έχει πανηγυρίσει φορώντας τη μάσκα του Μαύρου Πάνθηρα. Για τον Κρος, πάντως, ένας ωραίος πανηγυρισμός είναι ο πιο απλός, όπως του Γκερντ Μίλερ.

“Βρίσκω πολύ ηλίθιους τους πανηγυρισμούς με χορογραφίες. Ακόμα χειρότερους όταν υπάρχουν κρυμμένα αντικείμενα στις κάλτσες. Ο Ομπαμεγιάνγκ μία φορά είχε πανηγυρίσει με τη χρήση μάσκας. Εκεί τελειώνει για μένα. Δε νομίζω ότι είναι ένα καλό πρότυπο. Τι ηλιθιότητα. Μου άρεσε πάντα αυτό που έκανε ο Γκερντ Μίλερ. Σκόραρε και πηδούσε πάνω με υψωμένες τις γροθιές. Αυτό ήταν πραγματική χαρά. Τίποτα το μεγάλο” ανέφερε ο Κρος.

Κρόος: «Είμαστε οι μαριονέτες της FIFA και της UEFA»!

Εξω από τα δόντια μίλησε ο Κρόος και για τις πρακτικές των FIFA-UEFΑ στο οικονομικό σκέλος και για τη δημιουργία διοργανώσεων όπως το European Super League.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε πως οι UEFA και FIFA δεν νοιάζονται για τις ομάδες και τα μέλη τους, με αποτέλεσμα να γινόνται… μαριονέτες τους. Ακόμα, τόνισε πως τα πιο μικρά κλαμπ θα μείνουν καταστραφούν ολοσχερώς ή θα πάθουν μεγάλη ζημιά. Και ότι το οικονομικό όφελος είναι πάνω από όλα πλέον.

Δείτε τι είπε:

«Στο τέλος της ημέρας όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε μαριονέτες της FIFA και της UEFA. Διοργανώσεις όπως το Nations League ή η ίδρυση του European Premier League, σχεδιάζονται για να απορροφήσουν τα πάντα οικονομικά, και φυσικά να απορροφήσουν τα πάντα από κάθε παίκτη.

Τέτοιες διοργανώσεις είναι σίγουρα συναρπαστικοί όσον αφορά τον αθλητισμό. Ωστόσο, εάν οι κορυφαίοι σύλλογοι ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον μόνο στο European Premier League, οι μικρότερες ομάδες θα εξαφανιστούν. Καλύτερα ας μείνουμε σε αυτά που έχουμε τώρα. Εχουν ήδη «κορυφαία» προϊόντα», ήταν αναλυτικά τα λόγια του Κρόος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ