ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

O Λόβρεν συντάχθηκε με τον Τόνι Κρος

Ο στόπερ της Ζενίτ, Ντέγιαν Λόβρεν, τοποθετήθηκε για το επιβαρυμένο αγωνιστικό πρόγραμμα που καλούνται να ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές.

O Λόβρεν συντάχθηκε με τον Τόνι Κρος

O Ντέγιαν Λόβρεν ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου που τοποθετήθηκε πιο πρόσφατα σχετικά με το πιο επίμαχο θέμα των τελευταίων μηνών. Ειδικότερα, ο στόπερ της Ζενίτ εξέφρασε τη γνώμη του για το άκρως επιβαρυμένο πρόγραμμα της φετινής σεζόν. Μία σεζόν τόσο γεμάτη που οι παίκτες τραυματίζονται ο ένας μετά τον άλλο. Εξάλλου, ο ανθρώπινος οργανισμός – ακόμη και ο εκπαιδευμένος του ποδοσφαιριστή – δεν αντέχει να αγωνίζεται κάθε 3 ημέρες επί μήνες.

Χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί ο Αλεξάντερ Άρνολντ. Ο άσος της Λίβερπουλ ένιωσε ένα τράβηγμα στη γάμπα στην αναμέτρηση κόντρα στη Σίτι, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για ένα μήνα.

Έτσι, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Λόβρεν ανέφερε: “Ο κόσμος αναρωτιέται γιατί υπάρχουν τόσοι τραυματισμοί. Είναι απλό. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια. Είναι αδύνατο να αναρρώσεις. Ξέρεις ότι φέτος είναι μία περίεργη χρονιά λόγω κορονοϊού. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να ξεκουραστείς. Εγώ προσωπικά είχα 8 μέρες ρεπό. Δεν έγιναν οι κατάλληλες προετοιμασίες. Το πρόγραμμα είναι τρελό.

Έξαλλος ο Κρος με τη FIFA και την UEFA

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Κρόος για τις πρακτικές των FIFA-UEFΑ για το συγκεκριμένο θέμα και για τη δημιουργία διοργανώσεων όπως το European Super League.

“Στο τέλος της ημέρας όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε μαριονέτες της FIFA και της UEFA. Διοργανώσεις όπως το Nations League ή η ίδρυση του European Premier League, σχεδιάζονται για να απορροφήσουν τα πάντα οικονομικά, και φυσικά να απορροφήσουν τα πάντα από κάθε παίκτη.

Τέτοιες διοργανώσεις είναι σίγουρα συναρπαστικοί όσον αφορά τον αθλητισμό. Ωστόσο, εάν οι κορυφαίοι σύλλογοι ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον μόνο στο European Premier League, οι μικρότερες ομάδες θα εξαφανιστούν. Καλύτερα ας μείνουμε σε αυτά που έχουμε τώρα. Εχουν ήδη «κορυφαία» προϊόντα», ήταν αναλυτικά τα λόγια του Κρόος.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν, μάλιστα, σχολίασε τις συγκεκριμένες δηλώσεις ως εξής:

“Ο Τόνι Κρος έχει δίκιο. Πολλοί άλλοι προπονητές το έχουν επαναλάβει. Κανείς δεν ακούει. Όσοι φτιάχνουν το πρόγραμμα των αγώνων πρέπει να σκεφτούν το συγκεκριμένο ζήτημα”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ