Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Καβάνι πήγε να κόψει την καριέρα του Ριτσάρλισον! (vid)
Εθνικές Ομάδες

Ο Καβάνι πήγε να κόψει την καριέρα του Ριτσάρλισον! (vid)

Γλίτωσε μεγάλη ταλαιπωρία ο Ριτσάρλισον, μιας και ο Έντισον Καβάνι με δολοφονικό μαρκάρισμα παραλίγο να κόψει το ποδόσφαιρο στον Βραζιλιάνο.

18.11.2020 | 15:22

Πολλές φορές στη Λατινική Αμερική το ποδόσφαιρο γίνεται βίαιο. Το έχουμε δει και σε συλλογικό επίπεδο, μιας και εκεί το ζουν ίσως παραπάνω κι από όσο πρέπει… Κάτι τέτοιο όμως έγινε με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Αγγλία. Ο λόγος για τους Έντισον Καβάνι και Ριτσάρλισον.

Τι έγινε ανάμεσα σε αυτούς τους δυο; Ο Ουρουγουανός πήγε να κόψει την καριέρα στον Βραζιλιάνο, αντίστοιχα. Σε ματς της «Σελέστε» με τη «Σελεσάο», ο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε ολοταχώς να διαλύσει τον αστράγαλο του άσου της Έβερτον.

Ο Ριτσάρλισον ήταν πολύ τυχερός που δεν υπέστη πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο μετά το άσχημο πάτημα από τον Καβάνι. Εννοείται πως ο 33χρονος επιθετικός αποβλήθηκε από την αναμέτρηση. Ο Βραζιλιάνος φορ της Έβερτον μάλιστα σκόραρε το ένα από τα δυο γκολ της Βραζιλίας. Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 2-0 για τη «Σελεσάο».

Μπορεί να μην πρόκειται για το καλύτερο παιδί που παίζει μπάλα αυτή τη στιγμή, αλλά μιλάμε για τραυματισμό. Εκεί δεν χωράνε οπαδικά, ούτε μίσος ούτε τίποτα γενικά…

Τι είπε για τον Καβάνι ο Ριτσάρλισον

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον βρήκε πάνω στον βηματισμό στην προσπάθεια να πάει στη μπάλα,. Αναπόδραστο αποτέλεσμα ήταν ν’ αποβληθεί, αφού πρώτα είχε δει την κίτρινη κάρτα που διορθώθηκε έπειτα από την συμβουλή και του VAR και την παρακολούθηση της φάσης από τον διαιτητή στο βίντεο.

Από την πλευρά του ο Ριτσάρλισον κράτησε την ψυχραιμία του και μετά το τέλος του αγώνα. Ευτυχώς ο Βραζιλιάνος περπατούσε κανονικά και μάλιστα έκανε δηλώσεις για το συμβάν. Έσπευσε να ρίξει «νερό στο κρασί του» και να μην δώσει έκταση σε ό,τι συνέβη ανάμεσα σε κείνον και τον Καβάνι.

«Δεν το ήθελε αλλά πραγματικά θα μπορούσε να μου έχει προκαλέσει κάταγμα στον αστράγαλο» είπε ο Ριτσάρλισον για το περιστατικό. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας το συμβάν. Πάλι καλά που δεν έγινε κάτι σοβαρό, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε δει πόδια να σπάνε από τέτοια μαρκαρίσματα.

https://twitter.com/Sachk0/status/1328952934185492480

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version