ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πογκμπά θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα πει αντίο στη Γιουνάιτεντ!

Ο Πολ Πογκμπά θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά θα το κάνει όταν λήξει το συμβόλαιό του, ώστε να έχει περισσότερες επιλογές.

Ο Πογκμπά θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα πει αντίο στη Γιουνάιτεντ!

Ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται και πάλι σε μία περίεργη περίοδο για την καριέρα του. Μετά την καλή του παρουσία αλλά και την καλή παρουσία συνολικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, υπήρξε κάποιες εβδομάδες εφορίας. Ένα μικρό διάστημα αιδιοδοξίας. Μάλιστα, υπό εκείνες τις συνθήκες ο Πογκμπά επέλεξε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στη Γιουνάιτεντ (και το αντίστροφο) και να πορευτεί μαζί της και τη φετινή σεζόν. Ξεκαθάρισε από νωρίς μέσα στο καλοκαίρι ότι θέλει να μείνει και έτσι τα σενάρια για το μέλλον του ήταν πολύ περιορισμένα.

Αυτές οι μέρες όμως, πέρασαν ανεπιστρεπτή. Η νέα σεζόν αποδεικνύεται δύσκολη για την ομάδα του Όλερ Γκούναρ Σόλσκιερ και κοντά σε αυτή είναι και ο Γάλλος. Η αστάθεια της ομάδας αλλά και η αστάθεια του Πογκμπά ξαναέφεραν τα σύννεφα. Ο υψηλόσωμος κεντρικός χαφ δεν έκανε καλά παιχνίδια και γρήγορα έχασε τη θέση του. Πλέον, αγωνίζεται κυρίως ως αλλαγή στο τέλος των παιχνιδιών. Αυτή η νέα κατάσταση, δεν φαίνεται κα πάλι να τον αφήνει ικανοποιημένο. Ο Πογμπά θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα πει αντίο στη Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Athletic, ο Πογκμπά σκέφτεται ξανά το μέλλον του. Και έχει ξεκάθαρο πλάνο που θα τον φέρει μακριά από το Ολντ Τράφορντ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γάλλος έχει πάρει την απόφασή του και θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ. Αυτό βέβαια δεν θα συμβεί τώρα. Εξάλλου οι οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού βάζουν φρένο στις ακριβές μεταγραφές. Ο Πογκμπά έχει αποφασίσει να περιμένει και να φύγει από τη Γιουνάιτεντ όταν λήξει το συμβόλαιό του. Αυτό θα συμβεί το καλοκαίρι του 2022. Ξέρει ότι με αυτό το πλάνο θα χάσει κι άλλο πολύτιμο χρόνο, αλλά μοιάζει αποφασισμένος. Θεωρεί ότι ως ελεύθερος θα έχει περισσότερες επιλογές και θα μπορεί να κάνει ευκολότερα την καλύτερη επιλογή. Όπου επιλογή βάλτε και το οικονομικό μέσα, που σίγουρα θα παίξει το ρόλο του.

Πογκμπά: “Είμαι στη χειρότερη περίοδο της καριέρας μου”

Σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δήλωση του Πογκμπά που δείχνει ότι δεν περνάει και πολύ καλά. Μάλιστα, παραδέχτηκε πρόσφατα ότι περνά την δυσκολότερη περίοδο στην καριέρα του: «Ποτέ δεν έχω βρεθεί σε δυσκολότερη περίοδο στην καριέρα μου από αυτή που είμαι τώρα. Η εθνική ομάδα είναι μια ανάσα για μένα. Σαν να αντλώ καθαρό αέρα από την εθνική. Η ομάδα είναι φανταστική και το απολαμβάνω όταν βρίσκομαι εδώ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ