ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Έχει τρελάνει την… Ρώμη ο Μκιταριάν και ανταμείβεται!

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Χένρικ Μκιταριάν θα επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Ρώμη για μία ακόμα σεζόν. Σύντομα θα ανακοινωθεί η συμφωνία.

Έχει τρελάνει την… Ρώμη ο Μκιταριάν και ανταμείβεται!

Ο Χένρικ Μκιταριάν δεν έχει πραγμτοποιήσει την καριέρα που και ο ίδιος θα ήθελε. Μετά την αποχώρηση του από την Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω αγωνιζόμενος στην Πρέμιερ Λιγκ, τόσο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και με αυτή της Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι δεν υπολόγιζαν στον Αρμένιο άσσο και τον Σεπτέμβρη του 2019 δόθηκε δανεικός στην Ρόμα.

Στην πρώτη του σεζόν με τους Ιταλούς, ο πολύπειρος επιθετικός έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το να παραμείνει στους τζιαλορόσι για ακόμα μια σεζόν. Το συμβόλαιο του με τους Ρωμαίους λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Παρ’όλα αυτά η παραμονή του στο Ολίμπικο μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ! Την φετινή σεζόν ο 31χρονος άσσος είναι ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας. Ο Αρμένιος έχει σημειώσει πέντε γκολ, ενώ έχει δώσει και τέσσερις ασίστ σε οχτώ αναμετρήσεις στην Σέριε Α!

Οι άνθρωποι της Ρόμα έχουν μείνει ενθουσιασμένοι με την αγωνιστική εικόνα του Μκιταριάν και θέλουν να τον ανταμείψουν! Αν και πριν από λίγους μήνες όλα έδειχναν πως δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο, οι φετινές του εμφανίσεις μέχρι στιγμής έχουν ανατρέψει τα δεδομένα και όλα δείχνουν… παραμονή!

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν Μέσα από την Ιταλία, σύντομα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να επεκταθεί το συμβόλαιο! Συγκεκριμένα, πριν την αλλαγή του χρόνου, η Ρόμα θέλει να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Αρμένιο.

Οι τζιαλορόσι θα προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον πρώην άσσο της Άρσεναλ, μέχρι και το 2022 με ελαφρώς αυξημένες οικονομικές απολαβές! Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει πως θέλει να παραμείνει στην Ρώμη, ειδικά από την στιγμή που έχει βρει τον καλό του εαυτό και έχει την απόλυτη στήριξη από τον προπονητή και την διοίκηση των Ιταλών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ