ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

O Κλοπ άστραψε και βρόντηξε κατά του Bt Sport

Ένας ακόμη τραυματισμός παίκτη της Λίβερπουλ και μία σχετική ερώτηση από δημοσιογράφο του Bt Sport έκανε τον Γιούργκεν Κλοπ έξαλλο.

O Κλοπ άστραψε και βρόντηξε κατά του Bt Sport

Ποιος είδε τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ισοπαλία με τη Μπράιτον και δε φοβήθηκε; Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Μπράιτον. Μάλιστα, το VAR ακύρωσε ένα γκολ στη Λίβερπουλ ως οφσάιντ για ελάχιστα εκατοστά ενώ στο 92΄ ο διαιτητής καταλόγισε αμβισβητούμενο πέναλτι εις βάρος της.

Ωστόσο, δεν ήταν αυτός ο λόγος που ήταν έξω φρενών κατά τις δηλώσεις που παραχώρησε στον δημοσιογράφο, Ντες Κέλι, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Κλοπ, μάλιστα, ερωτηθείς την άποψή του για τη διαιτησία ανέφερε ότι οι αποφάσεις ήταν σωστές. Ο δημοσιογράφος, όμως, επέμεινε σημειώνοντας του ότι ο επιθετικός της Μπράιτον, Ντάνι Γουέλμπεκ είπε στον Χέντερσον ότι δεν υπήρχε πέναλτι.

Αυτό εξόργισε τον Κλοπ, ο οποίος απάντησε: “Προσπαθείς να δημιουργήσεις εις βάρος μου ένα πρωτοσέλιδο. Είπα ότι ήταν πέναλτι και δεν είσαι χαρούμενος με αυτό”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι είναι πολύ περήφανος για την απόδοσή της ομάδας του.

Ξέσπασε κατά του Bt Sport με αφορμή τους τραυματισμούς

Ωστόσο, το επίμαχο ζήτημα που προκάλεσε την έκρηξη του Κλοπ ήταν άλλο. Ειδικότερα, προκλήθηκε μετά από την ερώτηση δημοσιογράφου για τον τραυματισμό του Τζέιμς Μίλνερ στη σημερινή αναμέτρηση, ο οποίος προστέθηκε στη μακριά λίστα με τους παίκτες των “κόκκινων στα πιτς.

“Τι έκπληξη, τραυμάτισε τον δικέφαλό του” είπε και έδωσε “Συγχαρητήρια” στο δημοσιογράφο ως εκπρόσωπο του Bt Sport.

“Εσείς δε διαλέξατε να παίξουμε σήμερα στις 2 και 30 το μεσημέρι, σωστά;” τον ρώτησε, συμπληρώνοντας ότι κάτι παρόμοιο θα συμβεί στις 16 Δεκεμβρίου. Τότε θα αντιμετωπίσουν μεσοβδόμαδα την Τότεναμ και 3 μέρες αργότερα θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να αγωνιστούν κόντρα στην Πάλας.

Πυρά Κλοπ κατά του προπονητή της Σέφιλντ

Στη συνέχεια έστρεψε τα πυρά του κατά του τεχνικού της Σέφιλντ. Ειδικότερα, ο Κρις Γουάιλντερ είναι υπέρμαχος του συστήματος των 3 αλλαγών που έχει επικρατήσει στην Πρέμιερ Λιγκ, την ώρα που στα υπόλοιπα 4 μεγάλα πρωταθλήματα υπάρχει η δυνατότητα των 5 αλλαγών. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος κανόνας ψηφίστηκε από 14 κλαμπ του αγγλικού πρωταθλήματος. Μόνο το Top 6 υπερασπίστηκε την διατήρηση των 5 αλλαγών, για την προφύλαξη των ποδοσφαιριστών.

“Είναι πολύ πολύ επικίνδυνο για τους παίκτες. Ο Κρις Γουάιλντερ λέει συνέχεια ότι είμαι εγωιστής. Από όσα λέει, όμως, φαίνεται ότι εκείνος είναι. Η Σέφιλντ με 3 αλλαγές έχει μόλις 1 βαθμό. Οι 3 αλλαγές δεν έχουν να κάνουν με πλεονέκτημα ή μειονέκτημα για τις ομάδες. Οι 5 αλλαγές δεν έχουν να κάνουν με τακτικά ζητήματα. Για παράδειγμα αν είχα 5 αλλαγές σήμερα, θα έβγαζα τον Ρόμπερτσον για να βάλω τον Τσιμίκα. Θα το έκανα για να προφυλάξω τον Ρόμπερτσον. Όχι για να βελτιώσω το παιχνίδι μας. Δεν είναι μόνο οι παίκτες μου που έχουν αυτό το πρόβλημα. Θα δούμε τον Δεκέμβριο την κατάσταση”.

Πράγματι, οι τραυματισμοί αποτελούν καθολικό πρόβλημα στην Πρέμιερ Λιγκ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Μπράιτον. Οι “γλάροι” έχασαν τον Μαπέι και τον Λαλάνα με τραυματισμό παρόλο που δεν αγωνίζονται και μεσοβδόμαδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ