Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ένας Μοράτα μόνο… δεν φέρνει την άνοιξη! (pic)
Γιουβέντους

Ένας Μοράτα μόνο… δεν φέρνει την άνοιξη! (pic)

Το ποσοστό συμμετοχής του Άλβαρο Μοράτα στα γκολ της Γιουβέντους φέτος είναι εκπληκτικό, αλλά μονάχα η εξαιρετική του παρουσία μάλλον δεν φτάνει...

29.11.2020 | 02:40

Ο Άλβαρο Μοράτα μπορεί να σκόραρε κόντρα στην Μπενεβέντο, αλλά η Γιουβέντους δεν κατάφερε να νικήσει σε αυτόν τον αγώνα.

Το τελικό αποτέλεσμα (1-1) άφησε τους «μπιανκονέρι» στην 5η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς και στο -3 από την πρωτοπόρο Μίλαν (οι «ροσονέρι» βέβαια έχουν και ένα ματς λιγότερο).

Μετά τις ισοπαλίες με το ίδιο σκορ κόντρα σε Κροτόνε και Βερόνα, ήρθε κι εκείνη με την Μπενεβέντο. Με αποτέλεσμα πλέον η Γιούβε να χάνει εδαφος.

Ο Μοράτα μόνη… όαση στην έρημο των κακών αποτελεσμάτων

Από τα λίγα θετικά που μπορεί να κρατήσει ο Αντρέα Πίρλο μέχρι στιγμής φέτος, είναι ο Μοράτα. Ο Ισπανός επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Κρατώντας την ομάδα του ζωντανή σε πολλά παιχνίδια φέτος. Μάλιστα, το ποσοστό συμμετοχής του στα γκολ της «Γηραιάς Κυρίας» σε όλες τις διοργανώσεις, είναι εκπληκτικό.

Από τα 23 φετινά γκολ της Γιούβε, ο Μοράτα έχει συμμετάσχει στα 11. Μετρώντας 8 γκολ και 3 ασίστ. Δηλαδή έχει… μπλεχτεί στο 48% των τερμάτων του συλλόγου μέχρι τώρα σε αυτή τη χρονιά. Πραγματικά εντυπωσιακό!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version