ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Χωρίς «Λέβα» – Νόιερ στη Μαδρίτη η Μπάγερν

Το ανίκητο της Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ απειλείται, καθώς οι Βαυαροί πηγαίνουν στο Wanda Metropolitano έχοντας σημαντικές απουσίες.

Χωρίς «Λέβα» – Νόιερ στη Μαδρίτη η Μπάγερν

Επόμενος σταθμός στο γεμάτο πρόγραμμα της Μπάγερν Μονάχου είναι η Μαδρίτη. Οι Βαυαροί συνεχίζουν την αήττητη πορεία του πηγαίνοντας να αγωνιστούν απέναντι σε ένα εξαιρετικό σύνολο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει το τρίποντο ενάντια στους πρωταθλητές Ευρώπης  προκειμένου να βάλει βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκεί έχει περάσει ήδη η Μπάγερν Μονάχου δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ έκανε άψογα τη δουλειά της πραγματοποιώντας το 4 στα 4 μαζεύοντας αισίως 12 βαθμούς. Έτσι πηγαίνει στην ισπανική πρωτεύουσα χωρίς κανένα άγχος με στόχο μάλιστα να ξεκουράσει βασικά της στελέχη. Χωρίς Λέβα η Μπάγερν

Χωρίς τέσσερα σημαντικά όπλα η Μπάγερν στο Μετροπολιτάνο

Ο Γερμανός τεχνικός όπως έκανε γνωστό άφησε εκτός αποστολής σημαντικούς παίκτες για την ομάδα του. Ποδοσφαιριστές που όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν χάσει παιχνίδι, συμβάλλοντας παράλληλα τεράστιο κομμάτι στην επιτυχημένη πορεία. Πρόκειται για τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Μάνουελ Νόιερ, Λέον Γκορέτσκα και Κορεντίν Τολισό. Τέσσερα όπλα, τα οποία θα παραμείνουν στο Μόναχο προκειμένου να πάρουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η Μπάγερν Μονάχου τον τελευταίο καιρό έχει φανερώσει έντονα σημάδια κόπωσης. Οι εμφανίσεις της σε Γερμανία και Ευρώπη μπορεί στην πλειοψηφία τους να είναι νικηφόρες ωστόσο δεν έχουν την εικόνα του πρόσφατου παρελθόντος. Η κούραση είναι εμφανής με τα αστέρια της ομάδας να μένουν ορισμένες φορές από… καύσιμα.

Η αναμέτρηση ενάντια στην Ατλέτικο Μαδρίτη παρουσιάζεται ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ξεκούραση ορισμένων εξ’ αυτών. Η Μπάγερν θα προσπαθήσει να διατηρήσει το ανίκητο χωρίς βασικά της στελέχη. Η αποστολή της είναι δύσκολη, όμως η ομάδα έχει αποδείξει πως εκτός από βασικούς διαθέτει και εξαιρετικό πάγκο. Ο Χάνσι Φλικ θέλει να δει τους αναπληρωματικούς του να αναλαμβάνουν δράση και αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Η αποστολή των Βαυαρών όμως είναι αρκετά δύσκολη. Το ανίκητο κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ. Η Ατλέτικο θα παραταχθεί με βασικούς στοχεύοντας μονάχα στη νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ