ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Φαβρ για Σάβιτς: «Ποιο πέναλτι; Σαν να βούταγε σε πισίνα»

Ο Λουσιάν Φαβρ έχει έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις. Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ θεωρεί πως δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι υπέρ της Λάτσιο!

Φαβρ για Σάβιτς: «Ποιο πέναλτι; Σαν να βούταγε σε πισίνα»

Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λάτσιο έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στην Βεστφαλία. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένους τους Ιταλούς, αλλά όχι και τόσο την ομάδα του Φαβρ. Η Ντόρτμουντ ήθελε το τρίποντο προκειμένου να κλειδώσει την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη με τους «λατσιάλι» να αποδεικνύονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί!

Πάντως, οι γηπεδούχοι έχουν ιδιαίτερα παράπονα, τόσο από τον διαιτητή, όσο και από τις αποφάσεις του VAR. Συγκεκριμένα, στην Ντόρτμουντ διαμαρτύρονται έντονα για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Λάτσιο, πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Ιμόμπιλε ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο προπονητής των Γερμανών, Λουσιάν Φαβρ, ήταν έξαλλος με αυτήν την απόφαση του διαιτητή, καθώς θεωρεί πως ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έκανε θέατρο στην συγκεκριμένη φάση. Ο έμπειρος τεχνικός των Βεστφαλών μίλησε σε γερμανικό Μέσο και έριξε μια… επική ατάκα για τον τρόπο με τον οποίον κέρδισε το πέναλτι η Λάτσιο!

«Θα σας πω γιατί βγήκαμε ισοπαλία. Βγήκαμε ισοπαλία επειδή ο διαιτητής έδωσε ένα πέναλτι που ήταν ανύπαρκτο. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Εννοείται πως έκανε βουτιά ο Σάβιτς, λες και ήταν σε καμία πισίνα, έτσι μου φάνηκε εμένα. Είναι πραγματικά αστείο αυτό που έγινε. Δεν μπορείς να δεις που ακριβώς έχει κάνει φάουλ σε αυτήν την φάση ο Σουλτς. Δεν μπορώ να καταλάβω. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό που μετράει αυτήν την στιγμή είναι πως περάσαμε στην επόμενη φάση, αυτό είναι αρκετό», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του ματς ο Φαβρ.

Στην συνέχεια ο Φαβρ μίλησε και για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές μέρες, όπως αποκάλυψε. Ο Νορβηγός άσσος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και σίγουρα θα λείψει από τους Βεστφαλούς.

Δεν θα αγωνιστεί τον Δεκέμβριο. Πιστεύω θα έχει επιστρέψει μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου. Εγώ πίστευα πως θα γυρίσει αρκετά αργότερα», είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ