ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

«Ο Ζιρού παλεύει κόντρα σε όλους & αξίζει περισσότερα»

ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, μίλησε για τον Ολιβιέ Ζιρού και τάχθηκε στο πλευρό του για τον χρόνο συμμετοχής του.

«Ο Ζιρού παλεύει κόντρα σε όλους & αξίζει περισσότερα»

Ο Ολιβιέ Ζιρού έκανε το απίστευτο πριν μερικές ημέρες στο Τσάμπιονς Λιγκ και η ποδοσφαιρική Ευρώπη συνεχίζει να μιλάει για εκείνον. Ο Γάλλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της 5ης αγωνιστικής στους ομίλους του Champions League, καθώς σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της Τσέλσι στην εμφατική εκτός έδρας νίκη των Λονδρέζων επί της Σεβίλης με 4-0. Αυτή του η επίδοση σε συνδυασμό με το νικητήριο γκολ που πέτυχε την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική, τον έκαναν το επίκεντρο της προσοχής.

Βέβαια, γύρω από τον Ζιρού υπάρχει μία μεγάλη ιστορία. Και αυτή αφορά τη σχέση του με την ομάδα και τον Φρανκ Λάμπαρντ. Πριν περίπου έναν χρόνο, ο Ζιρού βρέθηκε κοντά στην έξοδο από την ομάδα. Πολλοί σύλλογοι είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη και εκείνος ήταν ζεστός με το ενδεχόμενο αποχώρησης. Εξάλλου η Ίντερ, που είχε κινηθεί ανοιχτά για την απόκτησή του, κάλυπτε πλήρως τις απαιτήσεις του. Η μεταγραφή όμως δεν έγινε ποτέ. «Ο Ζιρού παλεύει κόντρα σε όλους & αξίζει περισσότερα»

Ο Ζιρού καιγόταν να πάει σε μία ομάδα που θα έπαιζε περισσότερο σε σχέση με την Τσέλσι. Το EURO ερχόταν και ο 33χρονος επιθετικός δεν ήθελε με τίποτα ούτε να το χάσει, αλλά και ούτε να πάει στην διοργάνωση χωρίς παιχνίδια στα πόδια του. Αντί για μεταγραφή όμως, ήρθε μία κουβέντα με τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ο κόουτς των μπλε μίλησε μαζί του, του ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα και αντ΄αυτού θα είχε περισσότερες ευκαιρίες. Όπως κι έγινε. Φέτος, η κατάσταση έχει αλλάξει και πάλι. Ο Ζιρού είναι αναπληρωματικός και η κουβέντα έχει ανοίξει και πάλι. Ειδικά εφόσον ο Γάλλος κάνει πράγματα και θαύματα όταν χρησιμοποιείται.

Ο Ζιρού είναι πραγματικός μαχητής

Στο πλευρό του Ζιρού τάχθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της χώρας του, Ντιντιέ Ντεσάμπ: «Ο Ολιβιέ παλεύει κάθε ευκαιρία που του δίνεται και είναι πραγματικός μαχητής. Παλεύει κόντρα σε όλους. Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και έχει βρεθεί να είναι η τρίτη επιλογή για την επίθεση της Τσέλσι. Αξίζει κάτι παραπάνω και το έδειξε στο ματς με τη Σεβίλη», τόνισε σχετικά ο τεχνικός των «τρικολόρ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ