ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Κούμαν: «Τεράστιο πισωγύρισμα, άφταστη η Ατλέτικο»

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα-σοκ με 2-1 της Μπαρτσελόνα στην έδρα την Κάντιθ ο Ρόναλντ Κούμαν που έχει χάσει την πίστη για τον τίτλο.

Κούμαν: «Τεράστιο πισωγύρισμα, άφταστη η Ατλέτικο»

Η Μπαρτσελόνα για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο ισπανικό πρωτάθλημα. Γνώρισε ήττα εκτός προγράμματος από την Κάντιθ με 2-1, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός προπονητής των «μπλαουγκράνα» εμφάνισε την απογοήτευσή του από το αποτέλεσμα. Η προσπάθεια της Μπάρτσα για κάτι καλύτερο από τα περσινά, φαίνεται πως δεν καρποφορεί. Βρίσκεται δώδεκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, διαφορά που είναι τεράστια σύμφωνα με τον έμπειρο κόουτς.

Η νεοφώτιστη Κάντιθ από την πλευρά της έκανε άλλη μια «κηδεία» φέτος. Μιας και είχε νικήσει μέσα στη Μαδρίτη τη Ρεάλ με 1-0, πήρε το τρίποντο και από την Μπαρτσελόνα. Σε ένα ματς που ουσιαστικά σκόραρε και τα τρία γκολ, αφού το τέρμα της Μπάρτσα προήλθε από αυτογκόλ. Κούμαν

Άκρως προβληματισμένος ο Κούμαν

Ο Κούμαν δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς. Χαρακτήρισε την ήττα ως πισωγύρισμα και εξέφρασε την απορία του πώς κατάφερε η ομάδα του να χάσει άλλον έναν αγώνα φέτος.

Οι ελπίδες για τον τίτλο δείχνουν να χάνονται συνεχώς, κάτι που γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Κούμαν. Ήρθε στη Βαρκελώνη με σκοπό να επαναφέρει την Μπαρτσελόνα στον θρόνο της, κάτι που για την ώρα φαντάζει όνειρο απατηλό…

«Κάναμε ένα τεράστιο, γιγαντιαίο βήμα προς τα πίσω, όσον αφορά τις πιθανότητες μας για τον τίτλο. Έτσι πρέπει να το δούμε. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε, να προσπαθούμε αλλά ένα είναι σίγουρο.

Η διαφορά 12 βαθμών με την Ατλέτικο είναι τεράστια. Έχουμε ακόμα αγώνες, αλλά η αλήθεια είναι πως αν δεν βελτιώσουμε την συμπεριφορά μας και δεν κάνουμε πρόοδο στα σημεία που πρέπει, τότε δεν θα μπορούμε να πούμε κάτι για τον τίτλο. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τα γκολ που δεχθήκαμε. Ίσως έλλειψη αυτοπεποίθησης, ίσως συγκέντρωσης», ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ