ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Εκτός οι Μαρσιάλ και Καβάνι ενόψει «τελικού» με Λειψία!

Διπλός ο πονοκέφαλος με Καβάνι και Μαρσιάλ για τον Σόλσκιερ ενόψει του αυριανού αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λειψία που έχει χαρακτήρα τελικού!

Εκτός οι Μαρσιάλ και Καβάνι ενόψει «τελικού» με Λειψία!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται το βράδυ της Τρίτης στην έδρα της Λειψίας για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς έχει χαρακτήρα τελικού αν δούμε τη βαθμολογία. Οι δυο τους μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν από εννέα βαθμούς! Και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πρέπει να διαχειριστεί τις απουσίες των Καβάνι και Μαρσιάλ.

Ο Νορβηγός τεχνικός ξύπνησε με… διπλό πονοκέφαλο σήμερα. Με παυσίπονα δύσκολα θα περάσει. Καθώς το ματς είναι do or die για τη Γιουνάιτεντ. Το εισιτήριο της φάσης των «16» είναι κάτι που θέλει όσο τίποτε άλλο τη δεδομένη στιγμή. Τα σενάρια περί απομάκρυνσής του από τον πάγκο της ομάδας πληθαίνουν. Και αγώνα με αγώνα θέλει να εξαφανίσει τις φήμες. Το έκανε με τη Γουέστ Χαμ, αφού η νίκη με 3-1 του έδωσε παράταση χρόνου.

Μια πρόκριση στα νοκ άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε έναν αν μη τι άλλο δύσκολο όμιλο θα σημάνει πολλά. Για αρχή θα κερδίσει πολλούς πόντους και εμπιστοσύνη από τη διοίκηση. Ο Σόλσκιερ έχει ακούσει πολλά φέτος και όχι άδικα. Αν αποκλειστεί η ομάδα του από το Τσάμπιονς Λιγκ, η καρέκλα του θα χάσει αρκετές… βίδες. Καβάνι

Άλλη ομάδα με Καβάνι και Μαρσιάλ

Οι δυο απουσίες στην επιθετική γραμμή των «κόκκινων διαβόλων» είναι δύσκολα διαχειρίσιμες από τον Σόλσκιερ. Καβάνι και Μαρσιάλ τραυματίστηκαν στο ματς με τη Γουέστ Χαμ και δεν θα βοηθήσουν την ομάδα τους.

Βέβαια, πάντα υπάρχει η λύση του Μάρκους Ράσφορντ για την επίθεση. Ο Άγγλος θα πρέπει να τραβήξει μεγάλο κουπί, αλλά ενδεχομένως να έχει μαζί του τον Μέισον Γκρίνγουντ. Όπως και να έχει,χωρίς τους Καβάνι και Μαρσιάλ, το έργο δυσκολεύει για τη Γιουνάιτεντ.

Η Λειψία διψάει για μια ακόμη διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης. Πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και λογικό είναι να γλυκάθηκε. Έχει τεράστιο κίνητρο και ποιότητα να νικήσει τη Γιουνάιτεντ. Διότι μόνο νίκη θέλει, μιας και στο «Ολντ Τράφορντ» είχε διασυρθεί με 5-0. Έχει κι αυτή τα σκαμπανεβάσματά της στον όμιλο. Παρά την ήττα στο Μάντσεστερ, έχει κερδίσει την Παρί εντός έδρας, συνεπώς θεωρείται το λιγότερο επικίνδυνη. Και μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου το Σάββατο, άρα η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ