Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αφήνει τη Κίνα και επιστρέφει Ευρώπη ο Χουλκ!
Ευρώπη

Αφήνει τη Κίνα και επιστρέφει Ευρώπη ο Χουλκ!

Η ώρα της επιστροφής του Χουλκ στην Ευρώπη πλησιάζει, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να κλείνει προσεχώς το κεφάλαιο Κίνα και να τα μαζεύει από τη Σανγκάη.

08.12.2020 | 17:48

Τέσσερα χρόνια ήταν πολλά για τον Χουλκ στη Κίνα. Ήταν καλοκαίρι του 2016 όταν ο Βραζιλιάνος αστέρας πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο ταξίδι στην Ανατολή. Άφησε τη Ζενίτ και μετακόμισε στη Σανγκάη. Τότε πολλοί ήταν αυτοί που διαφώνησαν με τη πράξη του, ουδείς όμως θα μπορούσε να του κρατήσει κακία. Ήταν πολλά τα λεφτά εκεί.

Φθάνουμε γρήγορα στο σήμερα. Ο 34χρονος πλέον Χουλκ αισθάνεται την ανάγκη να κλείσει το κεφάλαιο Σανγκάη και να επιστρέψει στον τόπο που παίζεται καλύτερα από πουθενά αλλού το άθλημα. Η Ευρώπη καλεί τον Βραζιλιάνο επιθετικό και εκείνος είναι έτοιμος να πει το ναι σε μια νέα πρόκληση στη καριέρα του. Το τρέχον συμβόλαιο με την ομάδα του στη Κίνα ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Από την αρχή του έτους ο Χουλκ θα μπορεί να μεταγραφεί ως ελεύθερος σε οποιαδήποτε ομάδα εκείνος επιθυμεί.

Βροχή από προτάσεις για τον Χουλκ

Είναι σαφές πως ο Βραζιλιάνος θα θελήσει να κλείσει σε μια ομάδα που θα του εγγυηθεί ένα ένδοξο φινάλε. Θα ήθελε να βρει έναν σύλλογο που θα τον ικανοποιήσει τόσο αγωνιστικά όσο και στο οικονομικό σκέλος. Όπως ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του στη Sun, o Χουλκ έχει ήδη στα χέρια του διψήφιο αριθμό προτάσεων.

Ομάδες από τη Τουρκία, τη Ρωσία, τη Κίνα (ξανά) αλλά και σύλλογοι από την Πρέμιερ Λιγκ θα ήθελαν πολύ να συνεργαστούν μαζί του. Ο Βραζιλιάνος θα ήθελε όσο τίποτα να αγωνιστεί τουλάχιστον και τώρα στη δύση της καριέρας του στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το ταλέντο του Χουλκ στην επίθεση είναι ευρέως γνωστό. Στη Κίνα σε 150 συμμετοχές κατάφερε να βρει δίχτυα περισσότερες από 70 φορές.

Το επίπεδο στην Ευρώπη είναι σαφώς δυσκολότερο ωστόσο έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Ποιος θα ξεχάσει τις μαγευτικές του εμφανίσεις με τις Πόρτο και Ζενίτ. Δύο ομάδες που τον στιγμάτισαν. Δύο σύλλογοι που του έδωσαν την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version