ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

H Μπαρτσελόνα θέλει λεφτά- “Σκοτώνει” τον Ντε Γιονγκ!

Μόνο αρνητική δεν είναι η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να πουλήσει τον Φρένκι Ντε Γιονγκ, όπως αναφέρουν αρκετά ισπανικά δημοσιεύματα.

H Μπαρτσελόνα θέλει λεφτά- “Σκοτώνει” τον Ντε Γιονγκ!

Τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα όσο περνάει ο καιρός από το καλοκαίρι και έπειτα είναι συνεχώς περισσότερα. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι που δεν βγάζει… υγεία. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τα ταμεία του συλλόγου. Έτσι, οι Καταλανοί σκέφτονται πολύ σοβαρά να πουλήσουν τον Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Τουλάχιστον αυτό έκανε γνωστό η ισπανική εφημερίδα “Marca”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Μαδριλένων ο νεαρός άσος είναι από εκείνους τους λόγους παίκτες των “μπλαουγκράνα” που βλέπουν την αξία τους να μεγαλώνει. Να αυξάνεται.

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι κάτι παραπάνω από βασικός φέτος. Δεν είναι μυστικό ότι έχει κερδίσει την καρδιά του Ρόναλντ Κούμαν. Σίγουρα το γεγονός πως και οι δύο είναι Ολλανδοί έχει λειτουργήσει υπέρ του. Ωστόσο, δεν παίζει με “μέσον”. Παίζει γιατί έχει ταλέντο και γιατί το αξίζει.

Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να αποχωρήσει από το “Καμπ Νου”. Μιας και η εικόνα της Μπαρτσελόνα μόνο… σιγουριά δεν αποπνέει αυτή τη στιγμή. Τόσα θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ! Τα δίνει η Μπάγερν Μονάχου!

Τόσα θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ! Τα δίνει η Μπάγερν Μονάχου!

Όταν η Μπαρτσελόνα έδωσε περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ ήξερε ότι αυτά τα χρήματα θα πιάσουν τόπο. Κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.

Αυτό δεν άργησε τόσο πολύ να ξεκινήσει. Ήδη οι εμφανίσεις του Ολλανδού χαφ δείχνουν πως οι Καταλανοί έπεσαν “μέσα” για εκείνον και την προοπτική που είχε ξεκινήσει να φαίνεται από τότε που φορούσε ακόμη τη φανέλα του “Αίαντα”.

Ωστόσο, οι ανάγκες δεν είναι πάντα ίδιες. Αλλάζουν. Πλέον οι Ισπανοί ξέρουν ότι πρέπει να “σκοτώσουν” κάποιους παίκτες τους, ώστε να έρθουν λεφτά στα χέρια τους. Κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα. Γι’ αυτό το λόγο και δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν τον Ντε Γιονγκ.

Από την άλλη ούτε και εκείνος είναι “ζεστός” σε κάτι τέτοιο. Ειδικά με όλα όσα έχει δει τους τελευταίους μήνες. Η Μπάγερν Μονάχου δείχνει ενδιαφέρον και μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να κάνει πρόταση για την αγορά του που να φτάνει τα 70 εκατομμύρια ευρώ. Μία πρόταση που μάλλον θα γίνει αποδεκτή από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ