ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκρίλις και Ρόντρι έγιναν… λιώμα στο πάρτι τίτλου της Σίτι σε ελληνικό μπαρ (pics)
«Κόπηκαν» τα χαμόγελα στη Ρεάλ Μαδρίτης – Επιβεβαιώνεται η απουσία στον τελικό του Champions League
Μπαρτσελόνα: Το φινάλε με Ράγιο… έδειξε πέντε αποχωρήσεις
Οι οκτώ τίτλοι του Γιούργκεν Κλοπ στην τροπαιοθήκη της Λίβερπουλ
O Ντε Τζέρμπι κάνει την έκπληξη και επιστρέφει στη Serie A
Ο Ντοκού μοίρασε… σακούλες ακόμη και στους οπαδούς της Σίτι (vid)
Μεντιλίμπαρ: «Να τα δώσουμε όλα με Φιορεντίνα και να κερδίσουμε την κούπα»
H αστεράτη Άστον Βίλα κάνει… μπάσιμο στο ρόστερ της Τσέλσι
Αποκαρδιωμένος ο Όντεγκαρντ: «Φτάσαμε τόσο κοντά!»
Πάει το πρωτάθλημα για την Παρί και τώρα τελικός με Λιόν! (vid)
Ευρωπαία Ρόμα με Λουκάκου… πορθητή (vid)
Αλεξάντερ Σόρλοθ: Ο φορ που ισοπέδωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
Ο Αντσελότι έβαλε… φωτιά με μία ατάκα του πριν τον τελικό του Champions League!
Μένουμε Μαδρίτη – Άλλος ένας στυλοβάτης παραμένει στη «Βασίλισσα»
Γκουαρντιόλα: «Είμαι πιο κοντά στο να αποχωρήσω παρά να μείνω»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μία λογική εξήγηση για τον παραγκωνισμό του Μπέιλ

Ο παλαίμαχος στράικερ της Άστον Βίλα, Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ, εξήγησε γιατί θεωρεί ότι ο Μπέιλ δεν ξεκινάει στα μεγάλα παιχνίδια τον Σπερς.

Μία λογική εξήγηση για τον παραγκωνισμό του Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα που όπως έλεγε του έδωσε πίσω το χαμόγελό του. Ωστόσο, η καριέρα του στην Τότεναμ μέχρι σήμερα δεν έχει εξελιχθεί ιδανικά. Ο Ουαλός δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής. Αν και ξεκινάει στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, δε συμβαίνει το ίδιο με τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Ειδικότερα, μόνο κόντρα στη Γουέστ Μπρομ ξεκίνησε το παιχνίδι και έγινε αλλαγή 12 λεπτά πριν το τέλος. Έτσι, μετράει φέτος μόλις 1 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ σε 3 συμμετοχές. Επίσης έχει πετύχει 1 τέρμα στο Γιουρόπα Λιγκ σε 5 εμφανίσεις.

Ο παλαίμαχος στράικερ της Άστον Βίλα, Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ, μιλώντας στο Football Insider, ανέλυσε τα αίτια του παραγκωνισμού του Γκάρεθ Μπειλ, με την εξήγηση του να ακούγεται πολύ πειστική. Μπέιλ

Η αναλυτική εξήγηση του Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ:

“Στις ομάδες που έχουν κορυφαίους προπονητές αν σαν παίκτης δε διαθέτεις το στοιχείο της εργατικότητας τότε δεν παίζεις. Ο Μουρίνιο είναι τέτοιος κόουτς. Έχει τον τρόπο του που παίζει. Αν δεν μπορείς να καλύψεις μια συγκεκριμένη απόσταση, εάν δεν μπορείς να ακολουθείς συνέχεια τον αντίπαλό σου, δεν πρόκειται να παίξεις σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Ίσως είναι κάτι που ο Μουρίνιο έχει δει στο Μπέιλ από την ένταξή του στο σύλλογο. Το ότι δεν μπορεί να επιστρέψει και να αμυνθεί στο ίδιο επίπεδο με τον Στίβεν Μπέργβάιν. Ίσως γι ‘αυτό παίζει ο Μπέργβαιν. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεκινήσει ένα παιχνίδι αν είναι κόντρα στην Μπέρνλι ή τη Σέφιλντ Γιουντ, γιατί ο Μουρίνιο θα πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψει και να δουλέψει τόσο σκληρά όσο στα παιχνίδια με μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας.

Για μένα, αν ήμουν ο Μπέιλ θα ήταν απογοητευτικό, να ήξερα ότι μπορεί να μην παίξω ούτε ένα μεγάλο παιχνίδι για τους Σπερς.Δεν μπήκε καν εναντίον της Άρσεναλ.

Κάθε φορά που οι Σπερς παίζουν τη Σίτι, τη Γιουνάιτεντ, τη Τσέλσι, τη Λίβερπουλ ή τη Λέστερ δεν βλέπω τον Γκαρέθ Μπέιλ να παίζει. Αυτό πρέπει να είναι απογοητευτικό για εκείνον. Δείχνει ότι ο Μουρίνιο είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής γιατί άλλοι προπονητές θα έπαιζαν απλώς τον Μπέιλ λόγω του ονόματός του και τι έχει κάνει στην καριέρα του. Θα έβρισκαν έναν τρόπο να τον χωρέσουν”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ