Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μουρίνιο: «Δεν είναι όλοι οι παίκτες μου ευχαριστημένοι, τι να κάνω»
Τότεναμ

Μουρίνιο: «Δεν είναι όλοι οι παίκτες μου ευχαριστημένοι, τι να κάνω»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε στα σενάρια που θέλουν μερικούς από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν παράπονα για το χρόνο συμμετοχής που (δεν) έχουν!

11.12.2020 | 00:48

Η Τότεναμ συνεχίζει να σκορπά ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της και αυτό δεν το λέμε για την νίκη των Λονδρέζων επί της Αντβέρπ. Κυρίως όμως για την σταθερότητα που δείχνει η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι Άγγλοι συνεχίζουν τις πειστικές εμφανίσεις. Πλέον φαίνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βρει το “κουμπί” των παικτών του και καταφέρνει ακόμα και σε μια μέτρια βραδιά να παίρνει άνετα την νίκη.

Αυτό ήταν κάτι που… δεν έκανε η Τότεναμ τα περασμένα έτη. Σίγουρα, η Τότεναμ είναι μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της αρκετούς ικανούς μεσοεπιθετικούς. Εννοείται πως μεταξύ αυτών ο Χάρι Κέιν είναι αυτός που ξεχωρίζει και δικαιολογημένα πέφτει όλο το βάρος πάνω του. Όμως υπάρχουν και οι Μπέιλ, Βινίσιους, Σον κ.α.

Αρκετά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών υποστηρίζουν πως αρκετοί ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων δεν είναι ικανοποιημένοι με το χρόνο συμμετοχής που έχουν. Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Αντβέρπ, ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε και σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

«Πως γίνεται να τους κρατήσω όλους ευχαριστημένους; Τι να κάνω; Δεν νομίζω πως είναι όλοι χαρούμενοι, αλλά αυτή είναι η φύση του ποδοσφαίρου. Δεν μπορώ να κάνω και θαύματα. Είπα στους ποδοσφαιριστές πως αν δεν γίνουν αλλαγή, τότε να πάνε απλά για ένα καυτό ντουζ», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός!

Πάντως για ένα ακόμα ματς ο Βινίσιους έδειξε να είναι σε εκπληκτική κατάσταση και πλέον αποδεικνύει πως έχει όλα τα προσόντα για να σταθεί επάξια και στην Πρέμιερ Λιγκ. Όμως με τον Χάρι Κέιν μπροστά, το έργο του είναι αρκετά δύσκολο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version