ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Άδεισμα» Ανιέλι σε Ντιμπάλα – Του κάναμε πρόταση!

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι έρχονται κόντρα σε αυτά που γνωρίζαμε μέχρι εχθες για το συμβόλαιο του Πάουλο Ντιμπάλα.

«Άδεισμα» Ανιέλι σε Ντιμπάλα – Του κάναμε πρόταση!

Το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Πάουλο Ντιμπάλα στη Γιουβέντους συνεχίζεται και θα… συνεχίζεται για πολύ ακόμη. Τη Κυριακή ο Αργεντινός επιθετικός με δηλώσεις του στο Skysports υποστήριξε πως ακόμη περιμένει τους «Μπιανκονέρι» να συζητήσουν μαζί του το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Χθες, ο ιδιοκτήτης της Μεγάλης Κυρίας, Αντρέα Ανιέλι απάντησε σε σχετική ερώτηση βγάζοντας ουσιαστικά… σέντρα τον 27χρονο επιθετικό.

Το αφεντικό της Γιουβέντους αποκάλυψε πως ο σύλλογος έχει ήδη προτείνει επέκταση της συνεργασίας στον Πάουλο Ντιμπάλα. Μάλιστα σε αντίθεση με τα λόγια του παίκτη τόνισε πως η ομάδα περιμένει την απάντηση του μιας και το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Η απάντηση αυτή έρχεται κόντρα στη θέση του Ντιμπάλα. Ο ταλαντούχος επιθετικός πριν δύο ημέρες αναφέρθηκε στο θέμα δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εκδοχή. «Αγαπώ τη Γιουβέντους, αγαπώ το Τορίνο. Θα ήθελα να μείνω για πάντα εδώ. Ο μάνατζερ μου βρέθηκε στο Τορίνο τις τελευταίες ημέρες όμως ουδείς τον προσέγγισε από την ομάδα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. O Ανιέλι έβγαλε σέντρα τον Ντιμπάλα

Ζητάει περισσότερα με… τρόπο ο Ντιμπάλα

Ο Αντρέα Ανιέλι αντιθέτως τόνισε: «Γνωρίζω πως του έχει ήδη γίνει μια πρόταση η οποία τον τοποθετεί ανάμεσα στους 20 πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης. Ανυπομονούμε την απάντηση του, το σημαντικότερο όμως είναι να απαντήσει και στο γήπεδο. Όλοι μας θέλουμε να εξελιχθεί σε έναν από τους πέντε καλύτερους παίκτες του κόσμου. Δεν είναι ακόμη σε αυτό το επίπεδο και το γνωρίζει και ο ίδιος».

Οι δύο παραπάνω δηλώσεις έρχονται σε κόντρα μεταξύ τους. Η αλήθεια είναι πως ο Πάουλο Ντιμπάλα όλο αυτό το διάστημα έχει πιέσει προκειμένου να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες οικονομικές εγγυήσεις από τη Γιουβέντους. Η πλευρά του παίκτη αναζητά ένα μεγάλο συμβόλαιο τόσο σε διάρκεια όσο και σε χρήματα. Η Γιουβέντους από πλευράς της εμπιστεύεται το ταλέντο του παίκτη ωστόσο περιμένει και έργα από εκείνον. Οπότε οι δηλώσεις Ντιμπάλα είναι προφανές πως λειτουργούν ως πίεση για μια καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ