ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Νίκη τετράδας η Ρόμα και τα όνειρα επιστρέφουν! (vid)

Η Ρόμα δείχνει ότι δεν πρέπει να την ξεγράψει κανείς για τη φετινή Serie A, μιας και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με νίκη επί της Τορίνο.

Νίκη τετράδας η Ρόμα και τα όνειρα επιστρέφουν! (vid)

Η Ρόμα ήταν η νικήτρια του ματς με την Τορίνο για τη 12η αγωνιστική της Serie A, με τον πίνακα του σκορ να δείχνει 3-1. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε και πήραν το αποτέλεσμα που τους φέρνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Προσπέρασε τις Ρόμα και Σασουόλο και βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά το 5-1 στην έδρα της Μπολόνια. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν την όγδοη ήττα τους στο πρωτάθλημα και τρίτη συνεχόμενη. Και δυστυχώς για εκείνους, συνεχίζουν να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ομάδα της Τορίνο. Ο Βίλφριντ Σινγκό πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες! Αυτό βάρυνε τα πόδια των παικτών της ομάδας του Τζιανπάολο. Αντίθετα, έδωσε στη Ρόμα το δικαίωμα να βρει πολλούς χώρους. Με τον Μχιταριάν να ανοίγει το σκορ στο 27′ πετυχαίνοντας εξαιρετικό γκολ με σουτ.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ήρθε και το δεύτερο γκολ των Ρωμαίων. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Βερετούτ ο οποίος σημείωσε το τέρμα με εκτέλεση πέναλτι. Μολονότι ο τερματοφύλακας της Τορίνο βρήκε την μπάλα, δεν κατάφερε να τη διώξει και έτσι έγινε το 2-0. Ρόμα

Είχε κέφια η Ρόμα, αντέδρασε η Τορίνο

Η Τορίνο πήγε να αιφνιδιάσει τη Ρόμα, αλλά η αντίπαλός της βρήκε ξανά δίχτυα. Για αρχή είχαμε στο 64′ το οριζόντιο δοκάρι της Τορίνο. Ο Εντέρα το σημάδεψε σε μια άτυχη στιγμή για αυτόν και για τους θεατές που θα έβλεπαν ένα εξαιρετικό γκολ. Τέσσερα λεπτά μετά τη συγκεκριμένη φάση, ήρθε το 3-0.

Ο Μπόρχα Μαγιοράλ δημιούργησε το τρίτο τέρμα των «τζιαλορόσι» που είχε μπει ως αλλαγή λίγο πριν στη θέση του Τζέκο. Ο Πελεγκρίνι εκμεταλλεύτηκε την ασίστ και τριπλασίασε τα γκολ των Ρωμαίων. Image

Η απάντηση ήρθε με έναν δεινό σκόρερ στην Ιταλία. Ο Αντρέα Μπελότι έδωσε ξανά σφυγμό στην Τορίνο εξαπολύοντας σουτ εντός περιοχής κάνοντας το 3-1 με το ένατο γκολ του στο πρωτάθλημα. Αλλά, αυτό έμελλε να είναι και το μοναδικό γκολ της Τορίνο στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Με τη Ρόμα να παίρνει τη νίκη άνετα και ωραία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ