ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Θα το πάει μέχρι τέρμα η Μίλαν για Τσαλχάνογλου!

Το συμβόλαιο του Χακάν Τσαλχάνογλου λήγει το καλοκαίρι του 2021 και η Μίλαν θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να μείνει.

Θα το πάει μέχρι τέρμα η Μίλαν για Τσαλχάνογλου!

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου είναι ένα θέμα που απασχολεί εντόνως τη Μίλαν. Οι ροσονέρι τα πηγάινουν εξαιρετικά αυτή τη σεζόν και το ίδιο συμβαίνει και με τον ποδοσφαιριστή της. Επομένως, στην ομάδα επουδενί δεν θέλουν να τον χάσουν Ξαφνικά δημιουργήθηκε η προοπτική του πρωταθλήματος και όλοι χρειάζονται ώστε να υπάρχουν περισσότερα όπλα σε αυτήν τη μάχη. Τα πράγματα όμως με τον Τούρκο ποδοσφαιριστή δεν είναι εύκολα. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον για αυτόν είναι έντονο. Και οι πιέσεις μεγάλες.

Παρόλα αυτά, Ο Τσαλχάνογλου θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μίλαν, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το «Calciomercato» ο 27χρονος Τούρκος μέσος δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση των «ροσονέρι» για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα 3.5 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, η ιταλική ομάδα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο παίκτης έχει προτάσεις από Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά η Μίλαν τον θέλει στην ομάδα. Ακόμα και μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Θα το πάει μέχρι τέρμα η Μίλαν για Τσαλχάνογλου!

Αγώνας μέχρι τέλους για την παραμονή του

Η διοίκηση της Μίλαν έχει αποφασίσει να διατηρήσει τον Τσαλχάνογλου στο ρόστερ της ομάδας και μάλιστα πρόκειται να του καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2023. Η Μίλαν ξέρει ότι με την πρόταση πυ έχει κάνει τώρα, σε συνδυασμό με τον ενδιαφέρον που υπάρχει για οτν ποδοσφαιριστή είναι αδύνατον να τον πείσει να μείνει. Για αυτό και θα προσπαθήσει για κάτι καλύτερο. Ακόμα και καταδικασμένη να είναι πάντως, θα προτιμήσει τις 6μηνες υπηρεσίες του. Παρά μία μικρή πρόταση που δεν θα την ικανοποιεί.

Υπενθυμίζειτα πως την περασμένη σεζόν ο Τσαλχάνογλου κατέγραψε 36 συμμετοχές με απολογισμό 10 γκολ και 9 ασίστ, ενώ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τετραετές συμβόλαιο, αντί 20 εκατ ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ