Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Αν θέλει να φύγει ο Μέσι, δεν θα τον σταματήσουμε»
Μπαρτσελόνα

«Αν θέλει να φύγει ο Μέσι, δεν θα τον σταματήσουμε»

Δήλωση που θα προκαλέσει συζητήσεις έκανε υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ονόματι Τσάβι Βιλαχοάνα όσον αφορά το μέλλον του Μέσι.

19.12.2020 | 14:15

Στην Μπαρτσελόνα οι σκέψεις πέρα από τα αγωνιστικά, κινούνται και γύρω από τα διοικητικά. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο καιρός για τις εκλογές της προεδρίας πλησιάζει. Και ένας-ένας υποψήφιος αντικαταστάτης του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου κάνει τις δηλώσεις του κυρίως για τον Λιονέλ Μέσι.

Ένας εκ των ανθρώπων που θα διεκδικήσουν τη θέση του διοικητικού ηγέτη της Μπάρτσα είναι ο Τσάβι Βιλαχοάνα. Αναμφίβολα ένα από τα φλέγοντα ζητήματα, αν όχι και το πιο φλέγον, είναι το μέλλον του Αργεντινού άσου. Αυτό θα απασχολήσει άμεσα τον νέο πρόεδρο.

Ο κόσμος της ομάδας δεν θέλει με τίποτα να τον δει να φεύγει από το Καμπ Νου. Είναι σημαία της Μπαρτσελόνα και όπως είναι φυσικό θέλουν να τον δουν για αρκετά χρόνια ακόμα με τη φανέλα του κλαμπ. Βέβαια, το ιδανικό είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα». Έχουν γίνει ορισμένες κουβέντες για μεταγραφή στη Νιούελς Ολντ Μπόις, αλλά αυτό θεωρούμε πως θα αργήσει να γίνει, αν γίνει.

Τι λέει για Μέσι ο Βιλαχοάνα

Από τα πρώτα καθήκοντα του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα όπως είπαμε είναι ο Μέσι. Το μέλλον του αναμένεται να κριθεί σε ένα σεβαστό βαθμό από το τι θα αποφασίσει ο εκλεγμένος πρόεδρος. Με κύριο μέλημα ομολογουμένως την παραμονή του χαρισματικού επιθετικού. Αν ο παίκτης αποφασίσει να αποχωρήσει εν τέλει το καλοκαίρι, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν και η κριτική δεν θα είναι καλή για τον όποιο πρόεδρο.

Ο Βιλαχοάνα έχει την άποψη ότι αν είναι να αποχωρήσει ο Μέσι, ας γίνει έτσι. «Αν θέλει να φύγει, τότε δεν θα τον σταματήσουμε. Αλλά, θα του πούμε το αντίο με όλες τις τιμές.», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τις δηλώσεις του έκανε γνωστό το ισπανικό ραδιόφωνο RAC1.

Επί της ουσίας, ο υποψήφιος ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα ρίχνει το μπαλάκι στον Αργεντινό. Ότι είναι στη δική του βούληση το αν θα μείνει ή όχι. Οπότε, βλέπουμε…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version