ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Έγινε… Λουις η Ατλέτικο Μαδρίτης! (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Έλτσε με σκορ 3-1.

Έγινε… Λουις η Ατλέτικο Μαδρίτης! (vid)

To καλοκαίρι η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε μία από τις μεγαλύτερες… ληστείες. Πήρε τον Λουίς Σουάρες, χωρίς να δώσει ευρώ! Έναν από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς επιθετικούς, όχι μόνο της Λα Λίγκα, αλλά και του κόσμου!

Οι “ροχιμπλάνκος” πλέον τον χαίρονται και με το παραπάνω. Ο Λατίνος στράικερ ήταν εκείνος, όπου με τα δύο γκολ του, συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι Μαδριλένοι να επικρατήσουν εντός έδρας με σκορ 3-1 της Έλτσε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει γίνει διαφορετικό σε σχέση με άλλες φορές. Έχει περισσότερη ταχύτητα. Είναι πιο επιθετικό. Δεν χρειάζεται να είσαι… επιστήμονας για να καταλάβεις πως αυτό έχει συμβεί, λόγω του Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός στράικερ έχει ανεβάσει επίπεδο τους “ροχιμπλάνκος”. Ειδικά στην επίθεσή τους.

Αυτό δεν άργησε να φανεί τόσο πολύ και στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Έλτσε. Οι φίλοι των γηπεδούχων έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 41′. Τότε ήταν που “χτύπησε” ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και χάρη στο γκολ του η Ατλέτικο πήρε το προβάδισμα.

Όμως, είχε όρεξη. Δεν ήθελε να μείνει μόνο στο ένα γκολ. Χριστούγεννα έρχονται. Είπε να… κεράσει τους φίλους της νέα του ομάδας ακόμη ένα “παστέλι”. Έτσι, στο 58′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, αλλά και τον προσωπικό του λογαριασμό στο 2-0.

Κάπου εκεί τα πράγματα έδειχναν πως λίγο ως πολύ έχουν ξεκαθαριστεί. Έχουν πάρει την οριστική τους τροπή. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε χαλάρωσαν υπερβολικά και δεν άργησαν να το πληρώσουν. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Μπογέ στο 64′. Αυτό ήταν. Οι φωνές του “Τσόλο” έκαναν μέχρι και τα… τσιμέντα του “Γουάντα Μετροπολιτάνο” να κουνηθούν.

Τα τελευταία λεπτά ήταν πολύ πιο χαλαρά για τους “ροχιμπλάνκος” μιας και στο 80′ ο Ντιέγκο Κόστα ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι, “γράφοντας” το 3-1 που έμελλε να μείνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης. Ακόμη μία νίκη, λοιπόν, για την Ατλέτικο που παραμένει πρώτη στη βαθμολογία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ