ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης και τα θηρία της Πρέμιερ για Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αναμένεται να προκαλέσει «πόλεμο» το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους μεγάλους της Ευρώπης να προτάσσουν τα εκατομμύρια τους για χάρη του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και τα θηρία της Πρέμιερ για Χάαλαντ!

Ποια ομάδα δεν θα ήθελε στις τάξεις της τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο 20χρονος είναι αυτή τη στιγμή ίσως ο νούμερο ένα περιζήτητος επιθετικός της Ευρώπης. Μαζί με τους Κιλιάν Μπαπέ και Λαουτάρο Μαρτίνεζ αναμένεται να απασχολήσει το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι προσελκύοντας προτάσεις πολλών εκατομμυρίων.

Τους τελευταίους μήνες το όνομα του Νορβηγού φορ έχει συνδεθεί επανειλημμένα με το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» το καλοκαίρι αναμένεται να προβεί σε σαρωτικές αλλαγές στη σύνθεση της φέρνοντας ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τη νέα γενιά του συλλόγου. Εκτός από τους Μαδριλένους όμως ο Χάαλαντ απασχολεί αρκετούς συλλόγους ακόμη. Μερικοί εξ αυτών μάλιστα έχουν την οικονομική ευχέρεια να χτυπήσουν στα ίσια τη Ρεάλ και να διεκδικήσουν τον άσσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έρλινγκ Χάαλαντ

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι «χτυπούν» τον Χάαλαντ

Σύμφωνα με την Diario Sport δύο βασικοί υποψήφιοι για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 20χρονου επιθετικού είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι. Στο Έτιχαντ ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιθυμεί την αντικατάσταστη του Κουν Αγκουέρο. Ο Αργεντινός βρίσκεται στη δύση της καριέρας του με τους τραυματισμούς να κάνουν τη συνεργασία με τους «Πολίτες» αρκετά δύσκολη. Η Σίτι θέλει έναν επιθετικό που να σκοράρει κατά ριπάς και να ολοκληρώνει τις προσπάθειες που η ομάδα δημιουργεί. Αυτό εκ του αποτελέσματος δεν μπορεί να κάνει ούτε ο Γκάμπριελ Ζεσούς, με τον Πεπ να θέλει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο σε ρόλο αναπληρωματικού.

Από την άλλη η Τσέλσι παρουσιάζεται πρόθυμη να κάνει ακόμη μία υπέρβαση. Στη θέση του κλασικού επιθετικού ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει επιλέξει να εναλλάσσει δύο ποδοσφαιριστές. Ολιβιέρ Ζιρού και Τάμι Έιμπραχαμ έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Ουδείς όμως δεν μπορεί αν συγκριθεί με το ταλέντο του Έριλνγκ Χάαλαντ. Έτσι μια ενδεχόμενη προσθήκη του Νορβηγού στην ομάδα του Λονδίνου θα λύσει μια και καλή το πρόβλημα στην εκτέλεση.

Για να συμβούν όλα τα παραπάνω θα πρέπει το καλοκαίρι άπαντες να χτυπήσουν τη πόρτα της Ντόρτμουντ με φουσκωμένες τσέπες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ